Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: 6 weken lang genieten van buitenconcerten tijdens Harderwijk Live

Door Nicole Berkouwer 10 juli 2019

Deze week is de uittip eigenlijk meer dan één tip. De komende zes weken kan iedereen genieten van buitenconcerten tijdens Harderwijk Live. En voor werkelijk IEDEREEN is er een geschikte avond, want er zijn zes verschillende thema’s.

Aanstaande zaterdag 13 juli mag iedereen zijn beste dansmoves laten zien bij ‘Put on your dancing shoes‘. Genieten van dj Ricky Coriony, Boston Teaparty en Q-music Foute uur. Het is helaas geen volledig uur, maar 45 minuten door wat programma wijzigingen, dus wees op tijd en ga los op de beats!

Harderwijk Live

Voor iedereen in Harderwijk en omstreken zijn deze weken geroemd. Lekker losgaan en veel (oude) bekenden tegenkomen om mee te dansen, drinken en sjansen. Maurice is één van de initiatiefnemers van Harderwijk Live: “De geluidsinstallatie is dit jaar verbeterd. We zijn nu net zo goed als de landelijke evenementen qua geluidsinstallatie. En ook het lichtplan is gewijzigd en daarmee nóg beter dan voorgaande jaren.” Elk jaar wordt Harderwijk Live georganiseerd. De horeca ondernemers van het plein zorgen voor dit grootste evenement.

Programma zaterdag 13 juli

16.00 – 18.00 uur dj Ricky Coriony
19.30 – 23.30 uur The Boston Teaparty (let op, Q-music speelt tussendoor)
22.15 – 22.45 uur Q-Music Foute Uur (de organisatie geeft aan dat ze 45 minuten draaien, dus wees goed op tijd, rond 22.00 uur om zo lang mogelijk te genieten van de foute muziek)

De programmering loopt iets anders dan de voorgaande jaren. Maurice: “We zorgen ervoor dat er geen stille momenten meer zijn. De meeste bands houden even pauze waardoor er voorgaande jaren even geen live-muziek was. Dit jaar zijn er twee boekingen, zodat er tijdens een pauze moment van een band, de andere artiest kan optreden.” Een avond vol plezier en veel muziek dus!

De andere avonden hebben allemaal een ander thema, zo is er onder andere een Mashup, Hollandse avond en Top 2000 avond. Check hier de complete programmering van Harderwijk Live:

Harderwijk Live Complete Programma

Het complete programma van Harderwijk Live 2019

Het is bijna zomervakantie, dus wij mogen weer losgaan op het plein in Harderwijk. De komende zes we...

 

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Randmeren.

adv.