Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goede oude tijd! 5 x deze types kwam je altijd tegen in Harders Plaza

Door Nicole Berkouwer 9 februari 2020

Het voelt als de dag van gisteren, de avond waarop Harders Plaza in Harderwijk de deuren definitief ging sluiten. Toch is het al bijna twee jaar geleden en daarom vonden wij het tijd voor een kleine dosis nostalgie. Deze types ben jij vast weleens tegen gekomen in Harders, of was je er misschien zelf één?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Altijd te vroeg pieken

De early birds besloten lekker vroeg naar Harders Plaza te gaan en na dat ene shotje loopt het helemaal uit de hand. Resultaat? Veel te vroeg pieken. Zoals altijd. Terwijl de rest lekker aan het dansen was, lag jij er helemaal af en was je op zoek naar een geschikte plek om wat alcohol uit je systeem te halen (lees: kotsen). Om 00.00 uur was jij volledig de weg kwijt en werd je naar huis gebracht. Tja…

Alles voor de perfecte foto

Veel vrouwen (en soms ook mannen) maakten zich hier schuldig aan, dé perfecte insta-foto moest gemaakt worden. De één zonder schaamte poserend, de ander in moeilijke houdingen om dat ene shot te maken. Dan kon je toch beter de fotograaf een aantal keer aan z’n jasje trekken.

Loner

Er zijn altijd wel een paar fanatiekelingen die zo op gingen in de muziek dat ze na twee minuten al op het blok stonden te dansen. Resultaat: je vrienden deden allemaal alsof ze je niet kenden, maar ach, wat maakt het uit. De loner blijft gewoon lekker dansen en trekt zich van niets of niemand iets aan.

Lekker meezingen

Sprak je met je vrienden af om een avondje naar Harders te gaan, stond de helft in het FeestcaféXL mee te schreeuwen op Nederlandstalig muziek. Gezellig hè, met z’n allen stappen.

Nét even te goed kunnen dansen

Dansen = leven. Dat is het motto van de fanatieke dansers die je tegenkwam in Harders. Terwijl de meeste mensen hun heupen heel braaf van links naar rechts bewogen, namen ‘de dansers’ het iets te serieus en gingen helemaal los. Met deze indrukwekkende bewegingen leek het meer op een auditie voor So You Think You Can Dance, dan een avondje stappen in Harderwijk.

Harders Plaza 10 jaar in Harderwijk

Vooruit we nemen je nog één keer mee terug met deze leuke video van 10 jaar lang Harders Plaza. Tijd voor een nieuwe discotheek in Harderwijk? Of vermaak jij je in de kroegen van Harderwijk ook prima? Laat het ons weten via [email protected]

Lees ook:

Heerlijke mannen uit harderwijk van instagram

11 x knappe mannen op Insta uit Harderwijk e.o.

Deze stoere mannen rijden op een motor of zijn juist heel lief. Wij vinden dat deze heerlijke mannen...
zoveel dit verdienen harderwijkers gemiddeld

Money-money: dit verdienen Harderwijkers gemiddeld

Je weet zelf waarschijnlijk niet wat je buurman verdient, maar het Centraal Bureau voor de Statistie...
A28 snelweg Harderwijk

Wie is de dansende, balancerende man op de A28 bij Harderwijk?

Mysteries: er zijn genoeg dingen waar wij onze bedenkingen bij hebben. Waarom heet station Harderwij...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Randmeren.

adv.