Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze drie flitspalen in Putten zorgen voor 12.000 boetes in vier maanden tijd

Door Nicole Berkouwer 11 juni 2019

Het rechtervoetje voelt bij iedereen wel eens te zwaar. Extra vervelend als dat net gebeurt bij een flitspaal. Kennelijk vinden we het toch best lastig om ons in te houden. Dat blijkt uit nieuwe cijfers: er werden in de eerste vier maanden van het jaar behoorlijk wat boetes uitgedeeld in Putten.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Flitspaal 3

Laten we beginnen met de ‘minst’ erge flitspaal. 928 keer zijn we geflitst tussen 1 januari 2019 en 30 april 2019. Wil je toch even je gas intrappen? Doe dat dus niet op de N303 Noord. Klik hier voor de exacte locatie.

Flitspaal 2

Flitspaal Putten Google streetview
Flitspaal Putten aan de Van Geenstraat. Afbeelding: Google streetview

Oké.. Die eerste viel nog wel mee in vergelijking met degene die nu komen. Aan de Van Geenstraat Zuid-Oost zijn jullie 2.898 keer geflitst. Even uitrekenen… Dat is zo’n 24 keer per dag.

Flitspaal 1

WOOOO! Jullie reden massaal te hard over de N303 aan de Voorthuizerstraat. Daar flitste 8.192 (!) auto’s te hard voorbij en kregen allemaal een bekeuring op de mat. Dat zijn de meeste snelheidsovertredingen van de hele provincie Gelderland.

De drie flitspalen in Putten flitsten in totaal 12.018 keer voor een automobilist die het gaspedaal te hard indrukte. Dit betekent dat er dagelijks zo’n 100 mensen in Putten een prent kregen. Dat blijkt uit cijfers van het CJIB. Alle drie de flitspalen bevinden zich op de N303 in Putten.

In Putten staan in totaal 5 flitspalen. Je vindt ze op de Voorthuizerstraat, Sprielderweg, Van Geenstraat, Harderwijkerstraat en op de N303. Overal geldt een snelheidslimiet van 50 kilometer per uur, behalve op de N303, daar zijn delen 80 kilometer per uur.

In heel Nederland

In totaal zijn in de eerste vier maanden van dit jaar 2.729.233 verkeersovertredingen geconstateerd voor onder meer te hard rijden, door rood licht rijden en handheld bellen, blijkt uit gegevens van het CJIB. Dat is een stuk minder dan in dezelfde periode een jaar eerder. Toen werden 2.938.509 verkeersboetes opgelegd.

groot huis ermelo harderwijk

Gezocht: Mooie appartementen, huizen of villa’s

GEZOCHT! Voor onze rubriek 'Binnenkijken bij' doet menig Randmeerder inspiratie op voor het interieu...

Kaneel en Kruimels, dat wordt smullen!

Huisje, boompje, lege portemonnee: dit is de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Harderwijk e.o.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.