Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De weekmarkt gaat uitbreiden: wie begint een marktkraam?

Door Nicole Berkouwer 26 februari 2020

Niet alleen groente, fruit en vis. De weekmarkt in Drielanden (Harderwijk) is nog niet begonnen, maar wordt nu al uitgebreid. 

Vanaf woensdag 18 maart gaat de weekmarkt in Drielanden van start. Maar er mogen extra kraampjes bijkomen, laat de gemeente Harderwijk weten.

Wie biedt?

Naast de vis-, kip- en kaaskraam, komen er nog twee extra branches bij, namelijk noten en olijven. Jammie! Vooralsnog kan je je aanmelden als je een noten en/of olijvenkraam hebt en graag een wekelijks plekje op de weekmarkt in Drielanden wil bemachtigen.

Belangstelling?

Aanmelden voor de noten en olijvenkraam kan bij N. Dirksen. Zij is beleidsambtenaar bij de gemeente Harderwijk. Je kan haar bellen via 0341 – 411 911. Aanmelden is nog mogelijk tot dinsdag 3 maart 2020, dus wees er snel bij!

Weekmarkt Drielanden (Harderwijk)

Vanaf woensdag 18 maart 2020 start de weekmarkt in Drielanden. Je vindt de marktkraampjes op parkeerplaats twee bij het winkelcentrum in Drielanden. De marktkramen verkopen onder andere vis, kip, kaas en hopelijk dus ook olijven en noten. Tussen 08.30 – 13.00 uur uur is de markt geopend.

Weekmarkt binnenstad (Harderwijk)

De weekmarkt in de binnenstad van Harderwijk is elke zaterdag van 08.00-13.30 uur. Op de weekmarkt staan verschillende kramen, denk aan groente, vis, fruit, kaas en pinda’s. Samengevat: van verse broodjes tot mooie bloemen en van stofjes tot heerlijke stroopwafels. Zeker de moeite waard om even rond te dwalen. De weekmarkt in de binnenstad van Harderwijk is op het Kloosterplein.

In Harderwijk zijn op verschillende plekken markten te vinden. Zo spraken wij al eerder met de familie Sariaslan:

Lees ook:

ondernemers marktkraam Sariaslan weekmarkt in Harderwijk

Deze familiemarktkraam kent heel Harderwijk ‘We hebben een hechte band’

Dertig jaar staat de familie Sariaslan met hun marktkraam in Harderwijk. Elke zaterdag op het Kloost...

Woehoe: Er komt definitief een weekmarkt in Drielanden (Harderwijk)

Prachtig: Harderwijk en Ermelo ontwaken in de sneeuw en dat ziet er zo uit

adv.