Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze restaurants in Harderwijk en Ermelo winnen (opnieuw) Michelinsterren

Door Nicole Berkouwer 14 januari 2020

Maandag 13 januari was een spannende dag voor horecaondernemers door heel Nederland: in het DeLaMar Theater zijn de Michelinsterren uitgedeeld. Harderwijkers en Ermeloërs mogen een feestje vieren, want drie restaurants in Harderwijk en Ermelo behoren tot de crème de la crème met een heuse Michelinster.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Anonieme inspecteurs bezoeken elk jaar restaurants in Nederland om te beoordelen of zij een Michelinster verdienen. De deskundigen letten hierbij vooral op smaak, de presentatie en prijs/kwaliteitsverhouding. Heb je een ster of zelfs meerdere in de pocket? Dan behoor je tot de beste restaurants van Nederland.

Goed nieuws voor Basiliek *

In dit overzicht belanden is niet zomaar iets en voor horecaondernemers een echte droom. Voor Basiliek aan de Vischmarkt 57 een spannende dag, met een mooie afloop: Zij ontvingen 1 Michelinster, van harte! Swipe door voor de volgende twee restaurants.

View this post on Instagram

Wat zijn we trots om jullie te mogen vertellen dat we ook dit jaar weer een prachtige ster 🌟 in ontvangst mogen nemen. Vanuit de de sneeuw in #obertauern hebben we alles gevolgd !! ⁣ ⁣ Dank aan ons team, dank aan al onze gasten en leveranciers. Deze dragen we aan jullie op ❤️⁣ ⁣ Tot slot feliciteren we nog graag al onze collega's en specifiek onze @jrenederland collega's van Restaurant Marrees en Rantree met hun ster. Toppers!⁣ ⁣ – Tabitha en Rik – #restaurantbasiliek #harderwijk #michelin #michelinster #JRENL #neverendingpassion #michelinstar #michelinstarchef #gastronomia #foodart #foodstyling #theartofplating #michelingidsnl #michelinstar20 #michelingids20

A post shared by Restaurant Basiliek (@restaurant_basiliek) on


Meer over Basiliek ontdekken?

Basiliek restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 23:00

Vischmarkt 57 L, Harderwijk

Bekijk meer:restaurants en horeca

’t Nonnetje **

Voor restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk aan de Vischmarkt 38 was het ook raak. Zij ontvingen twee Michelinsterren. Super knap, gefeliciteerd!


Meer over Restaurant ’t Nonnetje** ontdekken?

Restaurant ’t Nonnetje** restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00 *

Vischmarkt 38, Harderwijk

Bekijk meer:restaurants en horeca

Acht nieuwkomers, zes restaurants verliezen ster(ren)

Nog even alle headlines op een rij: acht nieuwkomers in heel Nederland mochten een ster in ontvangst nemen. Zes restaurants kregen slecht nieuws te horen en verloren hun ster(ren). Voorafgaand aan deze uitreiking telde ons land achttien tweesterrenrestaurants en twee zaken met drie Michelinsterren. Dit aantal blijft gelijk, in totaal zijn er nu 111 sterrenrestaurants in Nederland. Bekijk hier meer details.

Lees ook:

Gault en Millau 2020 Harderwijk

Dit Harderwijkse restaurant staat in de GaultMillau 2020

Feest bij een sterren-restaurant in Harderwijk! Ze mogen de champagne inschenken, want deze culinair...
Lekker 500 in Harderwijk Ermelo en Putten 2020

Deze Harderwijkse, Ermelose en Puttense restaurants staan in de Lekker 500

Elk jaar bladeren we gretig door de onafhankelijke restaurantgids Lekker die de 500 beste restaurant...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.