Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe look, meer mogelijkheden! Deze speciaalzaak in Ermelo onderging een metamorfose

Aangeboden door Best of Bio Speciaalzaak Ermelo 2 april 2020

Bij Natuurwinkel in Ermelo kun je terecht voor alle biologische producten die je maar kunt bedenken. Onlangs kreeg de biowinkel een nieuwe look én een nieuwe naam. De speciaalzaak is nu volledig zelfstandig en gaat door onder de naam Best of Bio, en dat creëert mogelijkheden. ”Het is er alleen maar leuker op geworden!”, aldus eigenaar Bas Sengers.

Nu Ekoplaza Harderwijk afgelopen zaterdag definitief haar deuren sloot, is Best of Bio de enige biologische winkel in Randmeren. De speciaalzaak in Ermelo is bovendien de eerste en enige Best of Bio Speciaalzaak in Nederland. Extra bijzonder dus!

Nieuwe look

Waar andere biologische speciaalzaken in de regio het moeilijk kregen, bleef Natuurwinkel Ermelo groeien. Met de nieuwe look en de nieuwe naam slaat speciaalzaak Best of Bio deze maand een nieuw hoofdstuk in. ”We zijn nu een volledig zelfstandige winkel, waardoor we alle ruimte en mogelijkheden hebben om al onze klanten tevreden de deur uit te laten gaan. We hebben meer vrijheid en dat zie je terug in ons assortiment.”

Foto | Best of Bio Ermelo

Het assortiment

Aandacht voor de natuur, het milieu en biologische landbouw heeft de speciaalzaak hoog in het vaandel. Bij Best of Bio vind je elke dag een ruime keuze in vers brood, verse groenten en fruit en zuivel. Alles voor een heerlijke, verantwoorde maaltijd! Natuurlijk allemaal biologisch en daar waar mogelijk biologisch-dynamisch.

En meer…

Kun je iets niet vinden? Het deskundige personeel helpt je graag. ”En wat we niet hebben, proberen we voor onze klanten te bestellen”, geeft Bas aan. Daarnaast is Best of Bio een afhaalpunt voor ‘de Vitatas’: voor elke week gevarieerd eten met de seizoenen mee. Ook de boodschappen van de Ekoplaza webshop kun je afhalen bij Best of Bio in Ermelo.

Foto | Best of Bio Ermelo

Daarnaast heeft de winkel een breed assortiment houdbare artikelen, waaronder verzorgingsproducten, en wil in de toekomst ook meer lokale producten aanbieden.

”We hebben nu de ruimte om samen te werken met lokale ondernemers waar we in geloven en kunnen nieuwe initiatieven aanboren. Het is tof om samen te werken met partijen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Dat staat dus zeker op ons verlanglijstje!”

Aangepaste openingstijden

Best of Bio is van maandag t/m zaterdag geopend. Om jouw veiligheid en die van de medewerkers van de speciaalzaak te waarborgen is de winkel tijdens de coronacrisis vanaf 10:00 geopend. Voor die tijd wordt de biologische winkel met man en macht bevoorraadt, zodat medewerkers wanneer de winkel geopend is zo min mogelijk door de winkel hoeven te lopen. Best of Bio vraagt je anderhalve meter afstand te houden van andere klanten en zoveel mogelijk met pin te betalen.

Kom eens kijken bij de vernieuwde winkel en profiteer gelijk van de verschillende welkomstaanbiedingen, zoals een kilo gemengde noten voor 12,50 euro (geldig tot 11 april)!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Best of Bio Speciaalzaak Ermelo. Meer over Best of Bio Speciaalzaak Ermelo ontdekken?

Best of Bio Speciaalzaak Ermelo speciaalzaken

Gesloten08:30 - 20:00

Stationsstraat 45a, Ermelo

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.