Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor alle spektakelaars: dit evenement in Harderwijk gaat wél door

Aangeboden door Stichting Podiumspektakel Harderwijk 14 mei 2020

Voor wie nog niet bekend is met het fenomeen Podiumspektakel: het zijn unieke, muzikale theatervoorstellingen in Harderwijk, gebaseerd op gebeurtenissen in de geschiedenis van de stad. Na drie succesvolle evenementen in 2015, 2017 en 2019 is Stichting Podiumspektakel Harderwijk druk bezig met de voorbereidingen voor de vierde editie. En daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken! 

Het Podiumspektakel zal plaatsvinden 8, 9 en 10 juli 2021. Dat duurt nog even! Daarom hebben de organisatoren, ondanks de huidige anderhalvemetersamenleving, goede hoop dat de vierde editie wel kan doorgaan. ”De optredens zijn nog een heel eind weg. Niemand weet hoe de werkelijkheid er dan uit zal zien, maar we hopen dan weer elke avond 1200 mensen te ontroeren en te laten lachen. We weten hoeveel mensen we blij maken, op de tribune, maar ook voor en achter de schermen. Dat is alles waard!”

Natuurlijk houdt de organisatie de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet in de gaten. ”Mochten de ontwikkelingen niet zo snel gaan als we nu allemaal hopen, dan zal de vierde editie misschien opgeschoven worden naar een later tijdstip. Maar vooralsnog gaan we met veel plezier aan de slag!”

Doe mee!

Wil jij ook meedoen aan het Podiumspektakel? Als acteur of timmerman? Lekker zingend in het koor of grimerend? Als orkestlid of nanny? Er is van alles te doen en het mooiste is: iedereen mag meedoen! Jong of oud, een oude rot in het vak of onervaren. Geef je snel op via de website en word ook spektakelaar. Het is een beleving die je niet snel zult vergeten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Podiumspektakel Harderwijk. Meer over Stichting Podiumspektakel Harderwijk ontdekken?

Stichting Podiumspektakel Harderwijk vrijetijd en uitgaan

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.