Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maandag 17 juni start de avondvierdaagse in Harderwijk, dit moet je weten

Door Nicole Berkouwer 17 juni 2019

Vier dagen lang wandelen scholieren, volwassenen en (sport)groepen mee met de avondvierdaagse. Dit is wat jij moet weten van de avondvierdaagse in Harderwijk.

Wandelen is gezond en steeds meer mensen wandelen ’s avonds na het eten om de dag rustig door te nemen en even te genieten van de avondglorie. De data van de vierdaagse verschilt per plaats, Ermelo en Putten zijn in de week van 3-7 juni al geweest.

Avondvierdaagse Harderwijk

Op maandag 17 juni 2019 tot en met donderdag 20 juni wordt de avondvierdaagse in Harderwijk gelopen. Houd deze dagen vrij in de agenda en kom aanmoedigen langs de kant of loop gezellig zelf mee met de vierdaagse. Extra bijzonder weetje: het is voor de 50e keer dat de vierdaagse in Harderwijk en Hierden wordt gewandeld. En dat betekent: Feest! Voorzitter Richard vertelt: “Elke dag voor de start van de wandeling is er een verassing. En op maandag krijgen alle wandelaars een presentje.”

‘Elke dag is er een verassing voor de start van de vierdaagse.’

Vorig jaar liepen in totaal 2376 wandelaars mee, momenteel zijn dat er 2300. Inschrijven kan nog steeds! Dus wil je meelopen met de fantastische vierdaagse? Schrijf je in op maandag 17 juni tussen 17.30-18.00 uur (voor de start)! Kosten zijn 5 euro p.p. voor alle vier de dagen.

Op dag vier is de route gewijzigd. Richard: “We kregen te horen dat mensen last ondervonden van de opstoppingen in de binnenstad. We hebben de route gewijzigd, dus op de laatste dag lopen we langs het water. Dat zorgt voor minder opstoppingen. Wel belangrijk voor de opa’s, oma’s en fanatiekelingen langs de kant: Sta op een nieuwe plek op de route met al het snoepgoed, want anders loop je ons mis.”

Meer informatie vind je hier.

Dit zijn dé favoriete plekken in Randmeren, volgens Marieke

Marieke Coenders (39) woont in het Slingerbos in Harderwijk. Dit zijn haar 5 favoriete plekken in Ha...

Villaatje aan het water? Laatste 11 kavels in de verkoop in Harderwijk

Mysterie: Wat te doen als je de eikenprocessierups spot?

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Randmeren.

adv.