Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schrijftalent? Indebuurt Randmeren zoekt gastredacteuren

Door Nicole Berkouwer 20 mei 2020

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Randmeren zijn op zoek naar een gastredacteur. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaren. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Via indebuurt Randmeren blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de stad en het dorp. Je leest er leuke nieuwtjes, handige lijstjes en inspirerende interviews met Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaren. De redactie van indebuurt zit vlakbij onze mooie binnenstad, namelijk op de Havendam! (oké voorlopig even thuis door de coronacrisis)

Wat mag je schrijven?

Kan van alles zijn: mysteries, tips, interviews of een andere wekelijkse rubriek. Uiteraard allemaal in overleg met ons, zodat we uiteindelijk een goed plan van aanpak kunnen realiseren. Je moet wel goed kunnen schrijven en van slechte grappen houden.

Dit zit er in voor jou

Als gastredacteur krijg je een plekkie op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij publicaties), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je werkt in een tof team. Let op: deze functie is vrijwillig!

via GIPHY

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan een korte motivatie én een aantal producties van jouw hand naar [email protected]. Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!

Lees ook:

Desiree Loois maakt mondkapjes Harderwijk

Van panterprint tot wit, de Harderwijkse Desiree maakt mondkapjes: ‘Leuk met strikjes of handig met elastiek’

Vanaf 1 juni moeten we eraan geloven: mondkapjes in het openbaar vervoer (OV). In veel landen is het...

Tuinliefhebbers opgelet: mogen wij bij jou in de tuin kijken?

Mysterie: waar komt dat gefluit op de boulevard en aan het Waterfront in Harderwijk vandaan?

Werken als bezorger, inspecteur of in de zorg: 5 x vacatures in Harderwijk, Ermelo en Putten

adv.