Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Je kunt nu per minuut betalen voor een dagje Dolfinarium

Door Nicole Berkouwer 13 juni 2019

KACHING! Geld besparen maar! Wil je even een voorstelling kijken, de roggen aaien of zwaaien naar de walrussen? Dat kan voordeliger bij Dolfinarium in Harderwijk.

Even de dolfijnen bewonderen, naar de walrussen zwaaien of de roggen aaien. Tot het begin van de zomervakantie kan je per minuut betalen bij Dolfinarium en daardoor kan je flink geld besparen.

Dolfinarium voor een uurtje

Afhankelijk van de drukte gaan de kosten per minuut tussen de 12 en 16 eurocent per minuut kosten, zo meldt De Stentor. Je betaalt voor elke transactie wel een vast bedrag van 75 eurocent. Een klein rekensommetje leert ons: blijf je één uur binnen op een hele drukke woensdag in het zeezoogdierenpark? Dan kost dat 16×60 minuten= 960+75 eurocent maakt een totaal van 1.035 eurocent, ofwel 10,35 euro. KACHING! Dat is voordelig de dolfijnenshow kijken. Uiteraard kan je ook even een uurtje spelen in de speeltuin, rondje dolfijnen kijken of de schattige zeehondjes aanschouwen.

Kosten besparen?

Uiteraard kan het systeem ook in je nadeel werken, maar dat ligt eraan wanneer je een ticket online koopt bij het Dolfinarium. Blijf je meer dan twee uur op een drukke dag? Dan is het de overweging waard om een normaal kaartje aan te schaffen. De vraagt blijft natuurlijk of het ‘dagje uit’ chill is om rond te rennen en in zo min mogelijk tijd het hele park te zien. Want een show missen, omdat je dan ‘voordeliger’ uit bent, dat is toch wel even balen. Maar als je toch snel een rog wil aaien, dan is het natuurlijk HEEL chill om per minuut te betalen.

Hier scoor jij de Hollandse Nieuwe

Jaaaa, vandaag is de Haringparty! Bij deze viszaken scoor jij de Hollandse Nieuwe in Harderwijk, Erm...

Zoef langs de bomen in Klimbos Harderwijk

Grijp je kans: win bij indebuurt een dagje Efteling, Slagharen of WalibiMeer over Dolfinarium ontdekken?

Dolfinarium

bezienswaardigheden

Geopend10:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Zuiderzeeboulevard 22, Harderwijk

Bekijk meer:bezienswaardigheden

  • Wil jij een 'Nieuw in Randmeren' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Westland.

adv.