Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Harderwijk

Aangeboden door FÏNLEY 15 november 2019
Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Harderwijk. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Zondagse workout

Houtskulptuur
Foto: indebuurt Randmeren

Heb je zin een in een zondagse workout? Ga naar de trim- en cooperbaan. Je kunt er hindernissen en obstakels overwinnen, je conditie peilen op de cooperbaan, of gewoon kijken hoe anderen zich uitsloven op de toestellen die er staan. Je vindt de trim- en cooperbaan op Watertorenweg 9 te Harderwijk. Parkeren kan hier gratis!

Borrelen bij de Graaf van Gelre

©Yourlittleblackbook.me.

Neem je vrienden mee en ga lekker aan de zondagmiddagborrel bij De Graaf van Gelre, hun beroemde broodje Knorr is niet te versmaden! Tip: De Graaf van Gelre schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Je kunt kiezen uit een frisse Tonic, Ginger Ale of Bitter Lemon.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY .

Bezoek een expositie

Henri van de Weg

Tot 8 december kun je in het Stadsmuseum van Harderwijk de rivierlandschappen van de tekenaar Hans Meerman bekijken. Zijn prachtige tekeningen zijn geïnspireerd door het rivierlandschap tussen zijn woonplaats Kampen en Zwolle. Een mooie weergave van de natuur in deze regio, en extra bijzonder doordat de tekenaar kleurenblind is!

 Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.