Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk uitje voor de herfstvakantie: ga met korting naar de dierentuin

Aangeboden door Uitjeskrant.nl 16 oktober 2020

Het is herfstvakantie en dat roept ongetwijfeld de vraag op: wat gaan we doen? Uitgebreid shoppen zit er nu niet in, maar naar de dierentuin mogen we nog wél. Treft dat even, want via Uitjeskrant.nl kun je nu met dikke korting naar DierenPark Amersfoort.

Een dagje DierenPark Amersfoort is een echte belevenis. Je loopt niet netjes op de paden, maar klautert midden in het bos onder, boven en tussen de dieren. Wiebel over het berenverblijf, vaar langs de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. In de herfstvakantie is het bos extra mooi met de blaadjes die naar beneden vallen. Heb je het koud gekregen? Ga dan naar de binnenverblijven van de dieren en warm lekker op. Let op, zowel binnen als buiten geldt het dringende verzoek om een mondkapje te dragen.

Jonge avonturiers brengen een bezoekje aan het Dinopark. In het bos kom je ruim zeventig dino’s tegen. Je kunt zelfs levende dinosaurussen tegen het lijf lopen… Spannend!

Ga nu met korting!

Via Uitjeskrant.nl kun je nu met ruim € 7,50,- korting naar DierenPark Amersfoort: je betaalt maar € 16,50 per ticket! Om je veiligheid te garanderen, is er een maximaal aantal bezoekers per dag toegestaan. Hierdoor wordt het nooit te druk en kun je altijd anderhalve meter afstand houden. Zorg dus dat je je bezoekje vooraf online reserveert. De tickets zijn geldig tot en met 31 januari 2021. Je kunt de kaartjes hier meteen aanschaffen.

Let op, de maatregelen van het RIVM zijn er niet voor niets: vermijd drukke plekken en houd anderhalve meter afstand.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uitjeskrant.nl. Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

adv.