Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Complete programma Veluwade 2019

Door Nicole Berkouwer 7 augustus 2019

Het is weer de tijd van het jaar, de Veluwade in Hierden barst los. Maar wat is er te beleven? En welk feestje mag jij écht niet missen?! Dit is het complete programma van de Veluwade vanaf woensdag 7 augustus tot en met zaterdag 10 augustus 2019.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Elke eerste woensdag in augustus barst het grootste feest van Hierden los, de Veluwade is een begrip voor Hierdenaren, maar ook ver daarbuiten trekken mensen en artiesten naar de gemeente Harderwijk. Dit is een feest waar je bij moet zijn. In deze lijst lees jij welke hotspots het meest belangrijk zijn. Klik door naar rechts voor het complete programma, of swipe door voor het complete programma.

Woensdag 7 augustus 2019

Sven Versteeg komt naar de Veluwade, foto Facebook

Sven Versteeg en Mitchel Tombal bijten het spits af op woensdag 7 augustus. Mitchel is een Harderwijker en de meeste mensen zullen hem vast wel kennen. Hij maakt vrolijke, leuke muziek en zijn clip ‘De Nacht Was Mooi’ is opgenomen in Harderwijk, hartstikke leuk!

Samen met Deejay Jent wordt de Wakker Worden Show met veel grapjes en overgave laten zien. Swing mee vanaf 19.30 uur.

Donderdag 8 augustus 2019

Veluwade
Papa di Grazzi Foto Facebook

De Veluwade Cervo VIP Avond. Gaaf! OG3NE treedt donderdagavond op. De drie bekendste zusjes uit Nederland Lisa (24), en de tweeling Amy en Shelley (23), zullen onze oren laten genieten van hun prachtige samenzang.

Houd je van een spectaculaire show? Dan moet je zeker meeswingen en je ogen uitkijken bij Papa di Grazzi.

Vanaf 20.00 uur te zien in de feesttent van de Veluwade.

Vrijdag 9 augustus 2019

ChildsPlay foto Facebook

Het is de Veluwade Six tot Six bedrijventoernooi! Vanaf 18.00 uur barst het feest op vrijdag 9 augustus los. Radio 538 DJ’s On Tour draaien de leukste top 40, dance, mash-ups en hits voor jou! Maar ook ChildsPlay (Keanu, Don en Steven) draaien heerlijke kontdraaimuziek. Urban, latin en dance, je kan het allemaal bij hen vinden. Love it!

Zaterdag 10 augustus 2019

Veluwade Compleet programma
Snollebollekes Foto Facebook

Oh nee! Het is de laatste dag van de Veluwade. Gelukkig zorgt de organisatie voor een topafsluiting om weer een jaar lang te koesteren in de boeken.

Voor de kids is er va 14.00 – 16.00 uur een gratis programma, denk aan schminken, spelletjes spelen en kinderliedjes voor de nodige dansjes. Ze worden ook nog verwend met een hapje, drankje en goodiebag.

Maar de avond wordt ook goed afgesloten. Vanaf 18.00 uur is De Veluwade Feestavond. Op het programma staan Stef Ekkel (Liever te dik in de kist), Snollebollekes (Link/Rechts, Springen Nondeju, Vrouwkes enWelkom in de Feesttent) en Q-music The Party. Gooi die heupjes maar los en geniet van een topfeest! Let wel op: Kaarten voor het feest kan je alleen hier nog online kopen.

Lees ook:

Weekendoverzicht: Ophaalbrug Harderwijk kapot, Veluwse zwijnensterfte, uitzicht Waterfront en meer

Het weekend zit erop en de week is al begonnen. Dit is het weekendoverzicht met de belangrijkste nie...

MAG DAT: je woning verhuren tijdens de vakantie?

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.