Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 weken lang struinen over de zomerbraderie in Ermelo

Door Nicole Berkouwer 15 juli 2019

De zomerbraderieën in Ermelo gaan bijna beginnen! Elke dinsdagavond kan jij van 18.00 tot 21.00 uur struinen over de zomerbraderie in Ermelo.

Aan het rad draaien om een slagroomtaart te winnen, de bloemenman in zijn vrachtwagen met koopjes of de stratenlange braderieën met aanbiedingen. De jaarlijks terugkerende zomerbraderieën in Ermelo zijn weer terug! Drie keer in juli en drie keer in augustus kan jij elke dinsdagavond een compleet nieuwe outfit scoren. Ben jij meer een liefhebber van lekker eten? Dan kan je op de terrasjes in en rondom het centrum heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Maar ook een lekkere churros, een frietje, snoepjes en een ijsje kan je scoren op de zomerbraderie. Aan het einde van de braderie rond 20.30 uur begint het feest pas echt, want dan speelt elke week een andere dj voor de gezelligste feestjes op het Molenaarsplein. Dus ook in de avonduren kan jij nog lang borrelen en kletsen met alle toeristen of Ermeloërs, Puttenaren en Harderwijkers.

Beste koop!

Heb jij een supertof item gescoord op de zomerbraderie in Ermelo? Tip onze redactie, dan maken we een lijstje van de leuke items van de zomerbraderie.

Wanneer?!

Op dinsdag 16 juli, dinsdag 23 juli, dinsdag 30 juli, dinsdag 6 augustus, dinsdag 13 augustus en dinsdag 20 augustus. Van 18.00 tot 21.00 uur in het centrum van Ermelo. En van 20.30 – 23.00 uur verschillende dj’s op het Molenaarsplein.

Organisatie

Wist je dat VVV Ermelo dit evenement organiseert? Een tijdje geleden was Ronnie Regeling inwoner van de week. Hij werkt al 18 jaar bij de VVV Ermelo, wat nu Ermelo Buitenleven genoemd wordt. Het artikel lees je hier:

Anneke Wullink

Anneke Wullink is verkeersregelaar op de Zomerbraderie in Ermelo: ‘Ik ben vrijwilliger in hart en nieren’

Het is tijd voor een nieuwe inwoner van de week. Deze week zetten we Anneke Wullink in het zonnetje!...
Ronnie Regeling

Ronnie werkt al 18 jaar voor VVV Ermelo

Ronnie Regeling is een Randmeerder. Al 18 jaar zet hij zich in voor promotie van onze regio via de V...

Meer over VVV Ermelo ontdekken?

VVV Ermelo bezienswaardigheden

Vandaag gesloten

Stationsstraat 20, Ermelo

Bekijk meer:bezienswaardigheden
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Randmeren.

adv.