Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis kunnen hier in Harderwijk terecht voor hulp

Aangeboden door Heerlijk Harderwijk 13 mei 2020

Ben je ondernemer in Harderwijk en ben je getroffen door de coronacrisis? Op het Ondernemersloket vind je de laatste updates over maatregelen en richtlijnen en kun je terecht met vragen.

Heerlijk Harderwijk en de Gemeente zijn direct na de start van de coronacrisis gestart met een loket van en voor ondernemers. Het bijna drie weken geleden geopende Ondernemersloket is inmiddels door ruim 1500 ondernemers bezocht.

Helpen en samenwerken

Aan de hand van het ondernemersloket verwacht het College te weten te komen waar er problemen zijn en wat er speelt bij de verschillende bedrijven zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden. Het loket wordt vertegenwoordigd door ondernemers en ambtenaren met verschillende disciplines en uit diverse deelgebieden, te weten: horeca, detailhandel, bedrijventerreinen, wijkwinkelcentra en ZZP-ers.

”Het is mooi om te zien dat we kunnen samenwerken en helpen waar dat nodig is”, aldus Wim Zwaart, voorzitter van Heerlijk Harderwijk en Jos Disselhorst, accountmanager bedrijventerreinen gemeente Harderwijk.

Voor wie?

Het Ondernemersloket is er voor alle getroffen ondernemingen en ZZP’ers in Harderwijk. Ondernemers die zelf niet over de noodzakelijke hulplijnen beschikken, zoals een accountant, een fiscalist, een jurist of een coach, worden hier geholpen. Ook als je andere vragen hebt, staan ze bij het loket voor je klaar!

Up-to-date

Op de website vind je het antwoord op vele vragen en kunnen ondernemers eventueel een expert inschakelen. Ook voor het laatste nieuws en ervaringen van andere ondernemers kun je op het platform terecht.

Het ondernemersloket wordt dagelijks aangevuld en is up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen. Het is dus zeker de moeite waard om er regelmatig een kijkje te nemen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Heerlijk Harderwijk. Meer over Heerlijk Harderwijk ontdekken?

Heerlijk Harderwijk dienstverlening

Gesloten11:00 - 15:00

Markt 1 , Harderwijk

Bekijk meer:dienstverlening

adv.