Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Geen gedoe, FIETSBETER komt naar u toe’

Door Nicole Berkouwer 21 mei 2019

Gert-Jan Folkers is ondernemer van de week! Geen voorrijkosten, service aan huis en heel snel geholpen worden. Als ik daarover praat, dan gaat het over FIETSBETER. Het is een aanvulling op het gemak waarmee de mensen tegenwoordig leven. Zijn bedrijf FIETSBETER komt bij jou voor de deur en repareert je fiets ter plekke, zodat jij weer lekker door de bossen kan crossen.

Skelters, kinderfietsen en ‘grote mensen fietsen’. Van elke soort fiets heeft Gert-Jan verstand. Oké een skelter is geen fiets, maar Gert-Jan is zo uitgebreid in zijn assortiment dat hij van alle markten thuis is! In zijn rijdende bus, is hij snel en flexibel in zijn werk. Thuis voor de buis chillen terwijl je fiets buiten wordt gemaakt. ”Je hoeft de deur niet meer uit. De meeste mensen bestellen online hun kleding, inboedel en zelfs fietsen. Door FIETSBETER hoeven mensen niet meer langs bij een fietsenwinkel, maar kom ik voorrijden en dat is een voordeel!”, aldus Gert-Jan.

”Ik geef makkelijk advies, want ik heb geen winkel te runnen. Zo commercieel ben ik dus niet.”

‘Ik ken de markt’

”Doordat veel mensen online kopen, durven ze niet snel meer naar een fietsenmaker. Je hebt je fiets daar immers niet gekocht. Bij mij maakt dat geen bal uit, want ik ben onafhankelijk. Ik heb ook geen fietsenverkoop in een winkel, dus zo commercieel ben ik niet. Ik kan daardoor gemakkelijk advies geven over de aankoop van een nieuw exemplaar. Ook ben ik gespecialiseerd in e-bikes en dat zie je steeds meer in de markt komen.”, aldus Folkers. ”Daarnaast is de bus voorzien van de nieuwste technieken. De energie in de bus wordt door mijn vier zonnepanelen op het dak gegenereerd. Dus ook in de duurzame markt ben ik koploper in deze branche.”

”Ik kan makkelijk om de fiets heenlopen, zoveel ruimte kan ik benutten in mijn bus.”

Zo veel onderdelen

Aanschouw de bus en raak verwonderd over alle onderdelen die in de bus zitten. Van banden in verschillende groottes en kleuren tot fietsbellen en standaarden. Gert-Jan weet dat mensen verwonderd raken en reageert: ”Alle binnenband maten, alle spaaklengtes en ja ook kleine onderdelen zoals batterijen voor lampen. Het gebeurt eigenlijk nooit dat ik iets niet heb. Ik heb de onderdelen die niet meer in de fietsenwinkels worden geleverd ook, zoals fietsversnellingen. ” Zelfs de spaaklengtes kan Folkers op maat maken met een speciaal apparaatje. Het voordeel van de bus is dat hij ook bij regen lekker droog in zijn bus aan de fiets kan sleutelen, want ja! Zoveel ruimte is er dus!

Spaken op maat maken
FIETSBETER GJ

”Ik app’te naar FIETSBETER en tijdens mijn werk is mijn fiets gemaakt.”

Uniek en persoonlijk

”Sommige mensen vinden het leuk om te zien hoe ik sleutel aan de fiets en daarom mogen ze best kijken wat ik doe. Ik heb er speciaal een klein krukje voor, dan kunnen ze ook nog even zitten”, vertelt Folkers. ”Laatst was er iemand die haar fiets kapot reed terwijl ze naar haar werk moest. Ze zette haar fiets bij het station, ging met de trein naar haar werk en app’te mij ‘Gert! Mijn fiets is stuk, de sleutel ligt op de plek (dit houden we even geheim). Zou jij ‘m kunnen maken?’ Het paste in mijn agenda en zo maakte ik haar fiets terwijl zij aan het werk was. Dat is als je het mij vraagt uniek.”

FIETSBETER rijdt rond in Harderwijk, Ermelo en Putten en is 6 dagen per week beschikbaar, ook in de avonduren! Als dat niet handig is?!

Ondernemers opgelet!

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Deel jouw drijfveren met indebuurt Randmeren en wij komen graag langs om een interview af te nemen. Mail ons en meld jezelf aan! Toch een beetje spannend? Of ken je iemand die met passie over ondernemerschap praat? Mail ons dan ook en meld een jouw voorbeeld aan.

 Meer over FIETSBETER ontdekken?

FIETSBETER


Geopend08:00 - 22:00

De la Reystraat 142, Ermelo

adv.