Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Evert van Hospice Nijkerk: ‘De buurt heeft baat bij een mooie laatste plek voor familieleden’

Aangeboden door Rabo ClubSupport 11 september 2020

Clubs en verenigingen in Nijkerk zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het zijn de plekken waar je samenkomt, elkaar leert kennen en waar je jezelf kunt zijn. Met Rabo ClubSupport wil Rabobank in hen investeren. Stichting Hospice Nijkerk was een van de geluksvogels die een helpende hand kreeg van de welbekende bank. 

Door te investeren met kennis, netwerk en financiële middelen wil de Rabobank clubs en verenigingen in Nederland sterker en toekomstbestendig maken. 

Zo ook Stichting Hospice Nijkerk. ”Je probeert de mensen een zo fijn mogelijk laatste tijd van het leven te bezorgen. Daar hoort een stukje comfort bij”, aldus Evert Nagel, voorzitter. Van de bijdrage heeft de stichting meerdere gemakkelijke stoelen aangeschaft voor op de gastenkamers. ”We hebben als hospice altijd een wensenlijstje met meubilair dat we graag willen vervangen. Het wordt helaas niet gesubsidieerd. Dat we de meeste stemmen kregen, was dan ook een totale verrassing. Maar zeer welkom.”

Regionale functie

De stichting heeft een regionale functie. ”Elk jaar hebben we een samenkomst, waar we samen met verwanten de mensen herdenken die het afgelopen jaar zijn overleden. De gasten komen uit Nijkerk, Putten, Zeewolde. Noem maar op. Al die mensen hebben baat bij een mooie laatste plek voor hun familieleden. Zo’n bijdrage doet iets voor de hele buurt.”

Tekst gaat verder onder de foto.

hospice nijkerk
Eigen beeld.

Er kan nog veel meer

Je leest het: door de bijdrage van Rabo ClubSupport heeft Stichting Hospice Nijkerk meer comfort voor de gasten kunnen realiseren én meteen de buurt kunnen helpen. Maar met de hulp van de bank kan er nog veel meer! Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen… 

Schrijf jouw club of vereniging in!

Denk je nu: dat wil ik ook wel voor mijn cluppie? Dat kan! De inschrijving van Rabo ClubSupport voor 2020 is geopend. Let op: om mee te doen, moet jouw stichting of club klant zijn bij de Rabobank. Via jouw lokale Rabobank ontvang je een uitnodiging. Als je eenmaal staat ingeschreven, is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te werven. De bijdrage die je ontvangt is namelijk afhankelijk van het aantal stemmen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je club of vereniging hier meteen in.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo ClubSupport. Meer over Rabo ClubSupport ontdekken?

Rabo ClubSupport

adv.