Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ben je ambitieus en houd je van afwisseling? Hier in Harderwijk wil je werken!

Door Maaike Van der Ploeg 31 juli 2020

Rituals, Heineken, Unilever, Samsung, Hema, Mars, Look-O-Look en Nespresso: een greep uit de merken waar Total Packaging verpakkingen voor maakt. Het vooruitstrevende verpakkingsbedrijf zoekt flexibele kantoorkrachten en gepassioneerde werknemers die in de productie willen werken. Dit is waarom jij bij deze wereldspeler aan de slag wil!

Total Packaging vestigde zich drie jaar geleden in Harderwijk en is sindsdien flink gegroeid. Extra handjes zijn dus hard nodig! Als junior operator ben je nauw betrokken bij het productieproces van de verpakkingen. Jouw werk ligt uiteindelijk in de winkelschappen. Als junior accountmanager ben je het gezicht van dit internationale bedrijf en heb je contact met klanten over de hele wereld. Tof, toch?

Multidisciplinair en klimaatbewust

”We zijn een multidisciplinair bedrijf en zeer vooruitstrevend”, vertelt salesmanager Edwin Tulleken. ”Veel verpakkingsproducenten hebben maar één productgroep, wij zijn gespecialiseerd in meerdere productgroepen.” De Total Packaging-groep verkoopt, ontwikkelt en produceert verpakkingsproducten in vijf productgroepen; vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers, vacuümvormen en fulfilment.

Jouw ideeën zijn welkom!

Zowel de junior accountmanager en junior operator werken op het hoofdkantoor van Total Packaging in Harderwijk, waar het bedrijf sinds 2017 gevestigd is. Het team waar je onderdeel van uitmaakt werkt nauw samen. ”We werken samen toe naar het eindproduct”, vertelt Edwin. ”We zijn een bedrijf dat niet in vakjes denkt en betrekken al onze werknemers bij de bedrijfsprocessen.”

Bij Total Packaging heb je geen afgebakend takenpakket. Je krijgt alle ruimte om mee te denken. Heb je een goed idee? Dan wordt dat zeker gewaardeerd!

Beeld | Total Packaging

Investeren in jouw ontwikkeling

Ben je net afgestudeerd? Dan is dit een interessante werkgever. Je collega’s leren je alle kneepjes van het vak en dankzij het interne opleidingsprogramma blijf je nieuwe vaardigheden en kennis opdoen.”Wij investeren graag in het talent van onze werknemers. Ook mensen die al langer bij ons werken krijgen tijd en mogelijkheden om door te groeien. Met ambities ben je hier meer dan welkom, ook binnen de afdeling kun je je blijven ontwikkelen. Zo blijft het werk uitdagend!”

Flexibele instelling

Als junior accountmanager werk je op kantoor, maar je hebt absoluut geen saaie kantoorbaan. ”We houden niet zo van de 9-tot-5-mentaliteit. Onze internationale klanten vragen om veel flexibiliteit. Daar staat overigens wel tegenover dat wij ook flexibel omgaan met onze werknemers.”

Operators bij Total Packaging werken in ploegen. ”De productie bij Total Packaging draait 24 uur per dag, verdeeld over drie ploegen per dag.”

Afwisselend

Houd je van veel afwisseling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan bij Total Packaging, waar geen dag hetzelfde is.

”We zijn continu in beweging en zijn op zoek naar enthousiaste en getalenteerde mensen. We leggen de lat best hoog, maar we willen dat onze werknemers net zo gepassioneerd zijn als wij!”

Geïnteresseerd? Bekijk dan alle vacatures bij Total Packaging via de oranje button of solliciteer gelijk door je motivatie en c.v. te sturen naar [email protected]Deze bijdrage wordt je aangeboden door Total Packaging B.V.. Meer over Total Packaging B.V. ontdekken?

Total Packaging B.V.

dienstverlening

Geopend08:00 - 17:30

Industrieweg 6, Harderwijk

Bekijk meer:dienstverlening

adv.