Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wedding Inspiratiedag bij Boetiek de Bruid

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Boetiek de Bruid
Hoogstraat 24B 3841 BS Harderwijk
Datum: 14 mrt 2020
Prijs: gratis

Op zaterdag 14 maart is er van 11:00 uur tot 16:00 uur een super gezellige Wedding Inspiratiedag bij Boetiek de Bruid in Harderwijk.

Gedurende de hele dag worden er in onze sfeervolle bruidsboetiek in een ongedwongen sfeer prachtige bruidsjurken geshowd, en is er inspiratie op te doen bij trouwspecialisten op het gebied van bruidsjurken, trouwpakken, bruidsboeketten, trouwkaarten en kan je bijvoorbeeld een proefmakeup of proefkapsel laten doen bij de aanwezig visagiste en kapster! Nog geen fotograaf gevonden voor de bruiloft? Ook hier hebben we een hele leuke aanrader voor!

De dag is natuurlijk niet compleet zonder glaasje bubbels, lekker hapje, feestelijke muziek en een goodiebag. En om het feest helemaal compleet te maken zijn er diverse leuke winacties! Ga jij voor toffe bruidssneakers ter waarde van €150,-, een ontspannen gezichtsbehandeling, een set met lekkere verzorgingsproducten voor je haar, twee bioscoopkaartjes of zelfs het ontwerp voor jullie trouwkaarten!

Toegang is helemaal gratis. Wel graag even vooraf aanmelden zodat je gegarandeerd bent van een goodiebag via www.boetiekdebruid.nl/vip-wedding-inspiratieavond/.

Lees mee en reageer!