Muziek uit Parijs, in Putten

De Oranjerie van Kasteel De Vanenburg

Putten


Bent je wel eens bij een koffieconcert van pianist Wouter Harbers geweest? Op zeven locaties door heel Nederland geeft hij elke maand een concert op een doordeweeks moment. Maandag 25 oktober is hij te beluisteren in de Oranjerie van Kasteel De Vanenburg in Putten. Deze dag neemt hij de Macedonische accordeonist Tony Pezzanov mee. Samen spelen ze de mooiste muziek uit Parijs!

Het concert begint net buiten Parijs: je wordt verwelkomd met vrolijke muziek uit Versailles. Vervolgens klinkt het ontroerende Ave Maria van Gounod. Chopin wandelde ook door de straten van Parijs: van hem een lichtvoetige Waltz. De kleuren van Monet vinden we terug in muziek van Debussy. Droom weg bij de minimalistische muziek van Satie of het romantische Ballade pour Adeline, dat je vast nog herkent van Richard Clyderman. Het concert wordt afgesloten met de spectaculaire Bolero, zodat je dansend het concert verlaat!

Pianist Wouter Harbers neemt je pratend mee door het programma. Ga je ook mee op deze muzikale stedentrip? Boek tijdig jouw tickets via www.koffieconcerten.nl. De concerten starten om 10:30u en 14:30u, entree: 20 euro incl. koffie vooraf. Hartelijk welkom!

Interesse in deze activiteit?

Reserveer nu