Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Win kaarten voor Klimbos Harderwijk

Door Nicole Berkouwer 8 juli 2019

Houd jij van spanning en avontuur? Gaat jouw hart sneller kloppen bij hoogtes, toffe klimparcoursen en een zipline? Wacht niet langer en doe mee met onze winactie! Wij geven 4 x 2 personen klimmen weg bij Klimbos Harderwijk. Extra veel kans om te winnen dus!

Klimbos Harderwijk opent op 18 juli officieel hun deuren, maar vanaf mei zijn al drie parcoursen geopend voor de liefhebbers van angst overwinnen en uitdagingen aangaan. Veel mensen probeerden het hoogste puntje van het parcours te bereiken en daar komt deze zomer nog meer extra’s voor terug, met ziplines en een vrije val van 16 meter (alleen voor waaghalzen).

Meedoen

Hoe maak je kans op de gratis kaarten voor het Klimbos Harderwijk? Als jij je vóór maandag 15 juli 2019 12:00 uur inschrijft voor onze nieuwsbrief, maak je kans op de vrijkaarten voor twee personen klimmen. En we geven niet 1, niet 2, niet 3, maar zelfs 4 x (!) deze winactie weg. Extra veel kans om te winnen dus!

Om het nóg makkelijker voor je te maken om te winnen, hebben wij alvast een formulier hieronder klaargezet: Vul je mailadres, voor- en achternaam en vink ‘nieuwsbrief ontvangen’ aan. Zo gemakkelijk heb jij nog nooit kans gemaakt op een prijs. Succes en spread the word!

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer lezen over het nieuwe Klimbos Harderwijk? Lees dan dit artikel:

Klimbos Harderwijk, onderdeel van Adventurepark

Zoef langs de bomen in Klimbos Harderwijk

Klimmen door de jungle in Harderwijk, dat wil jij toch ook? In Harderwijk opende donderdag 30 mei ee...
of check de reglementen hier.Meer over Klimbos Harderwijk ontdekken?

Klimbos Harderwijk


Geopend09:30 - 18:30 *

Boekhorstlaan 1, Harderwijk


* Let op: Afwijkende openingstijden

adv.