Laatste kans: win een hotelbon ter waarde van 150 euro

Foto Unsplash | Toa Heftiba

Voor sommigen lijkt het wel een eeuwigheid geleden dat ze een paar daagjes weg zijn geweest. Geldt dat ook voor jou of heb je gewoon zin in een nieuw avontuur? Dan is er goed nieuws: indebuurt verloot drie hotelbonnen ter waarde van 150 euro.

Met de hotelbon kun je een dagje toerist in eigen land spelen door een nachtje te verblijven bij in een andere provincie of via een uitje naar een hotel in de buurt. Je kunt er ook voor kiezen om de landsgrenzen over te gaan en naar bijvoorbeeld Duitsland, België of Engeland af te reizen.

Wat geeft indebuurt weg?

De redactie van indebuurt verloot drie waardebonnen van de Hotel Giftcard ter waarde van 150 euro. Hierbij zijn 550.000 hotels in heel de wereld aangesloten. De actie duurt tot en met 23 februari.

Hoe doe ik mee?

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. Daarmee maak je automatisch kans op deze giftcard. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Randmeren. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Dan moet je alsnog het formulier hieronder invullen. En nee, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Goed om te weten: als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is al voorbij. De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

Meer in deze categorie

Winacties

Ga naar “Gratis eropuit! indebuurt geeft 3 x een hotelbon weg”

Gratis eropuit! indebuurt geeft 3 x een hotelbon weg

Ga naar “Laatste kans: win een etentje naar keuze ter waarde van 100 euro”

Laatste kans: win een etentje naar keuze ter waarde van 100 euro

holy moly harderwijk
Ga naar “Wil je winnen! Maak kans op een etentje naar keuze ter waarde van 100 euro”

Wil je winnen! Maak kans op een etentje naar keuze ter waarde van 100 euro

holy moly harderwijk

In onze gids