Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Win een luxe zalmschotel van Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg en Zn

Door Nicole Berkouwer 24 mei 2019

indebuurt Randmeren is live en dat vieren we met een winactie. Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg en Zn stelt een heerlijke visschotel ter beschikking.

indebuurt Randmeren is net live. Wil je het laatste nieuws niet missen? Dan kan je natuurlijk de pagina instellen als homepage (#doen), als favoriet op je iPad (must) en op je laptop als bladwijzer (check!). En om je te helpen, sturen we je onze wekelijks nieuwsbrief. Zo deel jij alle leuke nieuwtjes over hippe tentjes als eerste met je vrienden.

Hoe win ik de luxe zalmschotel?

Hoe maak je kans op de luxe zalmschotel? Als jij vóór vrijdag 1 juni 2019 12:00 uur inschrijft voor onze nieuwsbrief, maak je kans op een mega-fantastische prijs! Jij kan een luxe zalmschotel winnen voor 6 tot 8 personen t.w.v. 65 euro! Deze winactie wordt aangeboden door Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg en Zn. En om het gemakkelijker voor je te maken om te winnen, hebben wij alvast een formulier hieronder klaargezet: Vul je mailadres, voor- en achternaam en vink ‘nieuwsbrief ontvangen’ aan. Zo gemakkelijk heb jij nog nooit kans gemaakt op een prijs. Succes en spread the word!

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.


Meer over Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg en Zn ontdekken?

Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg en Zn

musea

Geopend09:00 - 18:30

Stephensonstraat 2, Harderwijk

Bekijk meer:musea

adv.