Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thuis extra gezellig maken: dit is je laatste kans op een Huis & Tuin Cadeaukaart

Door Carin Van der Meij 10 april 2020

Mooie voorjaarsbloemen in de tuin, nieuwe kussens voor op de bank… Nu we zoveel thuis zijn, proberen wij als Harderwijkers, Ermeloërs en Puttenaren ons huis zo gezellig mogelijk te maken. Herkenbaar? Dan is deze winactie iets voor jou: wij verloten drie Huis & Tuin Cadeaukaarten t.w.v. €100,-.


Met deze cadeaukaart kun je niet alleen voor de nieuwste meubels en meest trendy woonaccessoires slagen, maar ook voor klusmateriaal of planten en bloemen. Je kunt de kaart inwisselen bij meer dan duizend woonwinkels en tuincentra. Denk aan winkels als de Praxis, Xenos, Blokker, Trendhopper en Riverdale. Voor ieder wat wils!

Hoe maak ik kans?

Meedoen is heel eenvoudig. Het enige dat jij moet doen is het formulier onder aan deze pagina invullen. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Randmeren en maak je automatisch kans op de cadeaukaart. Via onze nieuwsbrief ben je op de hoogte van het lokale nieuws en inspirerende verhalen uit Harderwijk, Ermelo en Putten. Krijg je de nieuwsbrief al? Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie door je in te schrijven. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Wees er snel bij

Meedoen kan tot en met donderdag 16 april 2020. Op vrijdag 17 april krijgen de winnaars een bericht. Volg ons ook op Instagram en Facebook.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.