Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reminder: doe mee aan onze kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Nicole Berkouwer 13 december 2019

Onlangs plaatsten we een oproepje. We vroegen jullie mee te doen met onze kerstkaartenactie voor eenzame ouderen in Harderwijk. En met effect: de liefste, mooiste en leukste kaartjes stromen binnen! We zoeken nog steeds kaartjes, want hoe meer kaartjes we ontvangen, des te meer mensen we straks blij kunnen maken met een hartverwarmende kerstcreatie. Help je mee?


Zo ontzettend lief dat jullie in de pen zijn geklommen en kaartjes hebben geschreven met de fijnste kerstwensen. Dat vinden wij natuurlijk geweldig. Check hieronder alvast een paar mooie kaartjes die we afgelopen tijd ontvingen op de redactie:

Kerstkaartenactie

De actie nog even in het kort: sommige ouderen in Harderwijk brengen de feestdagen helemaal alleen door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, zijn we een kerstkaartenactie gestart. Doen jullie mee?

Tekst gaat door onder de foto.

De eerste vijf kaarten zijn binnen. Foto indebuurt Randmeren

Hartverwarmende kerstkaarten

Wij zorgen dat jullie hartverwarmende kerstcreaties bij de bewoners van de Zeven Akkers in Harderwijk terechtkomen. We krijgen al een paar keer de vraag: ‘Waarom alleen maar daar?’ We moeten ergens beginnen natuurlijk, en als het een succes is, dan kunnen we het volgend jaar nog eens organiseren!

Kaartje sturen

Natuurlijk schrijven wij ook een kaartje, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór dinsdag 17 december 2019. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Havendam 56
3841 AA Harderwijk

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en vraag naar indebuurt Randmeren (boven de bibliotheek/De Stentor) of laat de kaart(en) achter bij de balie van het gemeentehuis.

Lees ook:

Doe mee aan de indebuurt Randmeren kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Harderwijk, ...

Kan een werkgever je verplichten om met kerst te werken: dit zijn de regels

"Het is toch niet normaal, die mensen hebben ook kerst" is een reactie die vaker voorbij komt als je...

Winnen! Dagje chillen in een wellness naar keuze t.w.v. 100 euro

Het einde van 2019 komt in zicht. Heb jij een druk jaar gehad en zin om 2020 ontspannen te beginnen?...

Meer over

Acties Doen

adv.