Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt Randmeren kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Nicole Berkouwer 6 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Harderwijk, Ermelo en Putten is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Randmeren een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

Update: in 2020 organiseren we ook een Kerstkaartenactie voor ouderen. Bekijk hier alle relevante informatie.

De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Waar de een tijdens kerst geniet van een uitgebreid diner met familie of aanschuift bij vrienden, brengen deze ouderen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg.

Hartverwarmende kerstkaarten

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Harderwijkse ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo voelen ze zich heel even niet alleen.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen in De Zeven Akkers in Harderwijk worden geleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Havendam 56
3841 AA Harderwijk

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en vraag naar indebuurt Randmeren (boven de bibliotheek/De Stentor) of laat de kaart(en) achter bij de balie van het gemeentehuis.

Lees ook

kerstmarkt in harderwijk ermelo en putten 2019

4 x kerstmarkten in Harderwijk, Ermelo en Putten in 2019

Kerstmis, it’s the most wonderful time of the year. We kunnen geen genoeg krijgen van de geur van ke...
Prachtige tekening van De Zandtovenaar. Afbeelding Facebook Kerst met de Zandtovenaar

Vet: deze BN’ers vieren Kerst met de Zandtovenaar in Harderwijk

Het is nog november, maar kerst is al over een maand! Om alvast in de jingle-bells stemming te komen...

adv.