Randmeren

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Relaxen bij de Zwaluwhoeve van €34,50 voor maar €10,-

Aangeboden door
- Geldig vanaf 25 jul 2019 - Geldig vanaf 25 juli 2019 t/m 25 aug 2019 t/m 25 augustus 2019
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Lekker relaxen in de sauna tijdens de zomervakantie. Profiteer nu van deze geweldige aanbieding en betaal maar een tientje voor jouw entree bij de Zwaluwhoeve.

(Nog) geen vakantie geboekt deze zomer? Een dag bij wellnessresort de Zwaluwhoeve, voelt als een dag vakantie! Wellnessresort de Zwaluwhoeve is deels gevestigd in een prachtige, authentieke boerderij. Je vindt hier een hoop verschillende sauna’s, stoom- en zwembaden. Ook biedt de Zwaluwhoeve elke dag diverse beautybehandelingen en ontspannende massages aan. Ontdek de kuurtuin, boomgaardsauna’s of relax in één van de hangmatten op het strand.

Wel lekker naar de sauna, maar liever niet naakt? Iedere dinsdag, donderdag en ieder weekend op een zaterdag OF zondag is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve, op die dagen is het dragen van een bikini, badpak of zwembroek verplicht. Vanaf 1 augustus is het ook iedere woensdag badkledingdag.

Meer weten over deze aanbieding? Hier vind je alles wat je moet weten!

Gekochte tickets zijn tot en met 24 december 2019 geldig. De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Kinderen onder de 14 jaar worden niet toegelaten bij de Zwaluwhoeve, vanaf 18 jaar is iedereen welkom.