Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Jaap en Olesia: ‘Wij gingen samenwonen tijdens de lockdown’

Aangeboden door Smarter Living 21 november 2020

Jaap Lelie (30) en Olesia Bobko (26) kennen elkaar pas een paar maanden. Tijdens de eerste lockdown gingen ze op date met pizza en een drankje op het Waalstrand. Vijf dates later spraken de twee al over samenwonen en nu is het dan zo ver! Hun eigen paleisje staat in Beek-Ubbergen vlakbij Nijmegen. “Ook poes Pluk heeft het hier naar haar zin.”

Het stijlvol ingerichte appartement van Jaap en Olesia ligt aan de Rijksweg in Beek. “Je loopt vanaf hier zo het bos in,” vertelt Olesia. “Dat is heerlijk, maar ik mis de stad wel. Toen ik nog in het centrum van Nijmegen woonde, kon ik lopend naar allerlei restaurantjes. Op mijn Instagramaccount Taste Nijmegen tip ik waar in Nijmegen je lekker kunt eten. Het is nu wel iets meer moeite om aan te schuiven bij een nieuwe hotspot.”

Koken met recept

In plaats van uit eten gaan, kookt Olesia nu vaker zelf. “We houden allebei erg van lekker eten en van koken. Ik zoek vaak online een recept op en houd mijn telefoon bij de hand tijdens het koken. We hebben een wandcontactdoos van 2USB laten installeren, zodat ik een extra USB-poort heb bij mijn stopcontact. Superhandig!”

Tip: indebuurt mag korting aanbieden op deze 2USB-stopcontacten. Kijk onderaan dit artikel voor meer informatie.

Tekst gaat verder onder de foto.

2usb
(Eigen foto.)

Kabouterroute

Jaap is erg enthousiast over de locatie van hun nieuwe stulpje. “Ik vind deze plek heel nice. Je bent zo in de natuur, en toch dichtbij Nijmegen. We wonen zo ongeveer naast het begin van de kabouterroute, dus je wandelt zo het bos in. Dat is ook leuk voor onze Britse korthaar Puk.”

Veel kleuren

Jaap en Olesia hebben een verschillende smaak. “We zoeken een middenweg,” lacht Jaap. “Ik houd ervan om alles rustig in te richten, de clean look.”
“En dat vind ik dan weer niet mooi,” vervolgt Olivia. “Ik vind veel zwart in huis te mannelijk. Zelf houd ik van veel kleur. We hebben denk ik een goede combi gemaakt in onze inrichting.”

Jaap en Olesia
(Eigen foto.)

Exotische details

In de inrichting van Jaap en Olesia vinden we ook wat exotische details. Jaap: “Ik heb wat souvenirs verzameld uit de tijd dat ik reisde. Zoals de lamp die ik meenam uit het Midden-Oosten, zo één waar een geest uitkomt.”
Olesia verhuisde drie jaar geleden vanuit Rusland naar Nijmegen om hier Marketing te studeren aan de Radboud Universiteit. “In Rusland had ik een hond, die is na drie maanden overleden. Ik wilde iets speciaals kopen ter herinnering, vandaar het beeldje.”

Het hondenbeeldje van Olesia uit Rusland.
De lamp uit het midden-oosten van Jaap.

Kattenmand uit Rusland

Ook de mand van poes Pluk is niet om de hoek gekocht. “Het kattenhuisje komt uit Wit-Rusland. Het huisje is gemaakt door een klein bedrijfje dat design spullen maakt voor huisdieren, Hunting Pony. Het huisje is handgemaakt en bestaat uit natuurlijke materialen. We houden wel van unieke items, dus dit mandje past goed bij ons.”

Tekst gaat verder onder de foto.

(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)

Tijdelijk het derde 2USB-stopcontact gratis

Wil je ook van die handige 2USB-stopcontacten in huis, net als Jaap en Olesia? Met de indebuurt-kortingscode BF2020 krijg je tijdelijk het derde 2USB-stopcontact gratis (geldig van 23 november tot en met 4 december 2020). Bekijk hier meer informatie over 2USB en/of bestel meteen. Goed om te weten: de stopcontacten van 2USB worden in Nederland ontwikkeld, zijn gegarandeerd veilig (KEMA-KEUR) en komen met drie jaar garantie. Klik op de oranje button hieronder om het assortiment te bekijken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Smarter Living. Meer over Smarter Living ontdekken?

Smarter Living

GeopendHele dag

Wilgenbos 20, Dordrecht

adv.