Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen in tijden van corona: ‘We zien behoefte aan een fris interieur’

Aangeboden door Woonboulevard Wijchen 16 september 2020

We zijn noodgedwongen veel meer thuis dan gewoonlijk. Niet alleen gaan we minder avondjes uit, veel van ons moeten ook thuis werken. Dafne van Woonboulevard Wijchen vertelt: “Sinds de coronacrisis zien we dat nog meer mensen toe zijn aan een nieuw interieur.”

De coronacrisis zorgt voor een nieuwe realiteit. Daar hoort soms ook aanpassing bij. Dafne: “Doordat steeds meer mensen thuis zijn, wordt de inrichting en aankleding van je woning steeds belangrijker. Je brengt zoveel tijd door in je huis, dan is het belangrijk dat je je er fijn voelt. Een passend interieur kan daarbij helpen.”

Tekst gaat verder onder foto.

Woonboulevard Wijchen
(Beeld: Woonboulevard Wijchen)

Veilig online winkelen

Bij Woonboulevard Wijchen shop je ook online. “Om de winkelervaring optimaal te maken, zorgen we ervoor dat je ook online inspiratie opdoet. Je bekijkt verschillende showrooms en ontdekt zo welke stijl bij je past. We brengen de meubels die je koopt bij je thuis, ideaal in deze tijd.”
“Het is ook mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken om te komen winkelen. Er is ontsmettingsmiddel in de winkels aanwezig en we houden het bezoekersaantal goed in de gaten. Zo kan iedereen netjes anderhalve meter afstand houden.”

Interieuradvies op maat

Een echte hardloper is het tv-meubel HO19. “Dit tv-meubel vind je bij ZEN-Lifestyle, één van onze woonwinkels. We merken dat HO19 erg in trek is, waarschijnlijk door z’n tijdloze en moderne uiterlijk. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer scherp. Je kunt dit meubel makkelijk combineren met een kleurtje, of juist met donkere items. Als je niet goed weet of een item past bij je interieur, dan denken we graag met je mee. We denken met je mee en geven interieuradvies op maat.”

Woonboulevard Wijchen
Tv-meubel HO19. (Beeld: Woonboulevard Wijchen)

Staycation

Stapte je vorig jaar nog fluitend het vliegtuig in, is het dit jaar wat ingewikkelder om een fijne vakantiebestemming te vinden. “We zagen dat veel mensen een zogenaamde staycation hielden, een vakantie waarbij je thuisblijft. Dan is het natuurlijk fijn als je woning helemaal ‘af’ aanvoelt, zodat je onbezorgd vakantie viert. Bij Woonboulevard Wijchen vind je een passend aanbod voor elke woonstijl. Op onze website kun je het aanbod bekijken en meteen inspiratie opdoen.”

Woonboulevard Wijchen

Bij Woonboulevard Wijchen vind je 35 woonwinkels met meer dan 80 verschillende merken meubels en woonaccessoires. Je kunt gratis parkeren, maar ook online shoppen. De meubels worden bij je thuis bezorgd. Kijk voor alle opties op de website van woonboulevard Wijchen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Wijchen. Meer over Woonboulevard Wijchen ontdekken?

Woonboulevard Wijchen woonwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Nieuweweg 303, Wijchen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.