3 x schipper van je eigen woonboot in Nijmegen

Door Janneke van Bergen 13 november 2017

Altijd al op een woonboot willen wonen in Nijmegen? Het is de droom van ieder kind, maar stiekem ook van iedere volwassene. Aye matey! Check hier hier een fijn lijstje met drie woonboten die nu te koop staan in Nijmegen. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Duurzaam wonen in dit vrachtschip

woonboot Nijmegen
Dit ruime woonschip in Nijmegen kan voor 350.000 euro van jou zijn. (Foto: Funda.nl)

Dit varende woonschip is in 2009 omgebouwd van vrachtschip naar woonschip. Deze ‘woning’ ligt in Nijmegen-West, aan de rand van het centrum. In dit woonschip vind je alle luxe die je wenst zoals goede isolatie, vloerverwarming én een warmtepomp om CO2 neutraal te kunnen verwarmen. Ook vind je een royale woonkeuken, twee slaapkamers een badkamer in dit schip. Voor 350.000 is dit varende plaatje van jou! 

Wonen in een kleine oase

woonark woonboot
Deze woonark aan het Ooyse Sluispad staat te koop. (Foto: Funda.nl)

Hou je van rust maar vind je het toch fijn om op loopafstand van het centrum te wonen? Dan is deze woonark echt iets voor jou! Je vindt ‘m aan het Ooyse Sluispad, een kleine oase midden in de levendigheid van het centrum van Nijmegen. De ark heeft een zonneterras, en een ruime woonkamer met een open keuken. Door de grote glaspartijen ervaar je vanuit de woonkamer een fantastisch vrij gevoel. Deze droomboot staat te koop voor 295.000 euro. 

Elke dag een vakantiegevoel op deze woonboot

woonboot schipper
Zie jij jezelf hier al zitten? (Foto: Funda.nl)

Als je eigenaar bent van deze woonark dan heb je gewoon een vet uitzicht op de Stadswaard, de Waal en ’t Meertje. Check bijvoorbeeld het zonneterras, gelegen op het zuid-oosten. In deze ark vind je verder drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, een keuken en een zeer lichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. De woonark aan ’t Meertje 2  is zo ruim dat dubbele bewoning mogelijk is.

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen