Wonen in een spiksplinternieuw huis: 5 x nieuwbouwprojecten in Nijmegen

Door Babs Bingen 16 maart 2019

Hallo gloednieuwe woningen! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan verschillende nieuwbouwprojecten in Nijmegen. Spoiler: het gaat er heel mooi uitzien (volgens de foto’s op Funda). Kijk je mee?

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Zuiderveld-Zuid

De verkoop van deze woningen in nieuwbouwwijk Zuiderveld-Zuid is al gestart. Op dit moment zijn er van de 15 huizen nog 3 woningen beschikbaar. Naar verwachting begint de bouw in juni 2019 en kunnen de nieuwe bewoners er in mei 2020 in. Wat er op de prijskaartjes staat? Dat verschilt. De prijzen liggen tussen de 449.500 euro en 565.000 euro. Kijk hier verder.

Wonen op de Set

Op 21 maart 2019 start de verkoop van 27 nieuwbouwwoningen volgens het project ‘Wonen op de Set’, ook in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van andere mooie nieuwe wijken in Nijmegen-Noord. De prijzen van de huizen hier liggen tussen de 315.500 euro tot 640.500 euro. Nieuwsgierig naar alles opties? Hier lees je meer informatie.

De lelie

Dit mooie appartementengebouw ligt in Nijmegen-Zuid. Van de 22 nieuwe appartementen zijn er nog 6 beschikbaar. Mooi: ze liggen aan het park. de Prijzen variëren tussen de 225.000 euro en 439.000 euro. Sparen maar!
Hier zie je meer foto’s.

Project Keizer 6

Dit project ligt wederom in de nieuwe wijk Zuiderveld. De 30 huurwoningen binnen het project Keizer 6 liggen aan het Ingmar Bergmanpark, De Sergio Leonestraat en de Alfred Hitchcockstraat. Ze zijn allemaal een beetje verschillend. Alle woningen zijn nog beschikbaar, dus als je dit er wel mooi uit vindt zien, kijk dan hier verder.

De Grift

Dit project wordt gerealiseerd in de wijk Grote Boel, onderdeel van de Waalsprong. Let op: in dit project is er van de 15 woningen nog maar 1 woning beschikbaar. De prijs daarvan is 538.341 euro. Daarvoor krijg je 189 vierkante meter woonoppervlak en 5 kamers. Kijk maar.

Meer over wonen in Nijmegen:

Binnenkijken bij Fleur: ‘Ik ben wispelturig en speels: dat zie je terug in mijn huis’

Welkom in het kleine maar fijne 'mini-paleisje' van Fleur (28). Groot is haar studio niet, maar lekk...

Woonlasten gaan dit jaar omhoog: zo zit het in Nijmegen

Binnenkijken bij Megan en Lynn: ‘Hondje Minki is hier de koning in huis’

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.