Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Zo zien de nieuwe appartementen aan de Havenkade er straks uit

Aangeboden door Havenkade 8 oktober 2020

Tussen de Waalhaven en de Weurtseweg, aan de Havenkade, vinden we binnenkort 324 gloednieuwe appartementen. Veel van de appartementencomplexen kijken uit over onze prachtige Waalhaven. Vanaf de bovenste verdieping heb je zelfs uitzicht over heel Nijmegen! 

De woningen aan de Havenkade kun je straks huren, maar er gaan er ook 122 in de verkoop. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen en verschillen in afmeting en indeling. Zo is er keuze uit lofts, tweekamerappartementen en superbijzondere penthouses. Alle appartementen zijn duurzaam, goed geïsoleerd en stijlvol.

Uitzicht over de Waal

Er zijn straks drie appartementencomplexen met verschillende woningen. Die complexen zijn onderverdeeld in gebouw A, B en C. Gebouw A bevindt zich aan de kop van de Havenkade en springt het meest in het oog. Het complex wordt 22 verdiepingen hoog. Hier vind je 51 driekamerappartementen vanaf €382.500,- v.o.n., vier vierkamerappartementen vanaf € 620.000,- v.o.n. en twee fantastische penthouses die uitkijken over de Waal en de stad vanaf € 1.100.000 v.o.n.. Alle appartementen worden opgeleverd met een luxe keuken en complete badkamer. Bekijk hier alvast wat prachtige plaatjes!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

 

(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)
(Eigen foto.)

Huur- en koop

In complex B worden 38 middeldure huurappartementen en 20 koopappartementen gerealiseerd. Hier heb je als koper keuze uit 18 driekamerappartementen vanaf € 395.000,- v.o.n., of twee vierkamerappartementen vanaf € 399.000 v.o.n. Alle woningen hebben vrij uitzicht over de Nijmeegse stad of de Waalhaven. Thuiskomen, voeten omhoog en lekker genieten van het uitzicht, dus!

Tweekamerappartementen

Het laatste gebouw, gebouw C, bestaat uit veertig tweekamerappartementen en vijf lofts vanaf € 220.000,- v.o.n. Alle woningen hebben een gloednieuwe badkamer en keuken. Je hoeft dus alleen nog maar na te denken over welke kleur je op de muur wil en voor welke vloer je gaat. Deze woningen zijn perfect voor starters, alleen of samen.

Eigentijds wonen in Havenkade

Net als Handelskade ligt Havenkade dicht bij de binnenstad. Je bent dus zo in het hart van Nijmegen om lekker te winkelen, eten of borrelen. Dat zorgt voor gezelligheid en reuring! Wil jij de stad niet uit en wel mooi wonen? Dan is dit je kans. Schrijf je in op de website om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. De verwachting is dat de 122 koop appartementen in het vierde kwartaal van 2020 in verkoop gaat. De start van de bouw zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2021 en de prognose voor het opleveren van de eerste woning is derde kwartaal 2023.

Schrijf je in op de website om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en om als eerste te weten wanneer de verkoop start


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Havenkade. Meer over Havenkade ontdekken?

Havenkade

Havenkade, Nijmegen

adv.