Deze megavette villa’s en kasten van huizen vind je nèt buiten Nijmegen

Door Janneke van Bergen 7 juli 2018

Ook al kunnen we deze huizen never nooit niet betalen, even gluren is altijd leuk. We vonden 5 mega villa’s en kasten van huizen nèt buiten Nijmegen. Kijk je mee?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kapel in Wijchen

Deze kapel in Wijchen is omgebouwd tot woning en staat te koop. (Foto: Funda.nl)

Deze mega-kapel in Wijchen is onderdeel van het monumentale kloostercomplex Tienakker. “De kapel is door de huidige eigenaar met zeer veel zorg en liefde gerestaureerd tot een bijzondere droomvilla”, lezen wij op Funda. Voor 1.250.000 is deze droomvilla van jou! Je checkt hier meer info en foto’s. 

Vrijstaande villa met landgoed in Malden

Foto: Funda.nl

Deze prachtige vrijstaande villa mèt landgoed vinden we net buiten Nijmegen, in Malden. De villa ligt aan de Rijksweg 8 en ruilt van eigenaar voor een bedrag van 1.800.000 euro. Voor dit bedrag krijg je er ook een tennisbaan bij. En dat geldt ook voor een paardenbak,  een paardenstal en een zwembad! De complete omschrijving vind je hier. 

Landgoed de Zomp in Overasselt

Foto: Funda.nl

In dit moderne landhuis in Overasselt vind je een woonkamer van 100 m2, een inpandig zwembad met kleed- en doucheruimtes en een stoomcabine. Het huis beschikt over een lift en heeft een prachtig uitzicht. Vanuit het zonneterras kijk je uit over de Maas en de prachtige uiterwaarden. De vraagprijs is 3.500.000 euro. Alle ins en outs vind je hier. 

Bungalow in Heilig Landstichting

Foto: Funda.nl

Deze mooie bungalow in Heilig Landstichting ligt in een soort van park. De woning heeft maar liefst 6 slaapkamers en een tuin van 1600 m2. Wanneer je van rust, privacy èn ruimte houdt is deze woning echt iets voor jou. Je moet alleen wel 1.195.000 kunnen cashen. Op Funda vind je meer informatie. 

Luxe meergeneratiewoning in Beuningen

Foto: Funda.nl

In Beuningen staat deze luxe meergeneratiewoning te koop. Het huis is volgens Funda voorzien van allerlei luxe, snufjes en comfort. Het huis staat in een woonwijk en beschikt onder meer over een koelkamer voor de wijnliefhebber. De woning is te vinden aan de Wolfsbossingel en ligt op enkele minuten afstand van het winkelcentrum van Beuningen. De vraagprijs is 895.ooo euro. Check alle foto’s hier. 

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.