Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Makelaar Mario over de woningmarkt: ‘Ondanks corona blijven de prijzen stijgen’

Aangeboden door Driessen Makelaardij 2 december 2020

Het einde van het jaar nadert, voorzichtig wordt de balans opgemaakt. De makelaars van Driessen Makelaardij kijken terug op een veelbewogen jaar. Makelaar Mario vertelt: “Dat de trend in de woningmarkt zich voort zou zetten had ik niet verwacht.”

Een tijd lang werd voorspeld dat de coronacrisis ervoor zou zorgen dat de huizenmarkt wat af zou koelen. Dat bleek niet te kloppen, vertelt makelaar Mario de Vries. “Dwars tegen vele voorspelling in, is de huizenmarkt door blijven denderen. De krapte op de markt is blijkbaar zo nadrukkelijk aanwezig dat het deze crisis aankan. Sterker nog, ook in het afgelopen jaar is de gemiddelde huizenprijs weer gestegen.”

Geen duidelijke kentering

“Er zijn gewoonweg te weinig woningen om voor een betere balans te zorgen tussen vraag en aanbod,” gaat hij verder. “En in het tempo waarin nu woningen worden gebouwd, voorzie ik op korte termijn nog geen duidelijke kentering.”

Krapte op de markt

Het team van Driessen Makelaardij heeft ook in 2020 veel woningen in Nijmegen met succes van een nieuwe eigenaar kunnen voorzien. “Het marktaandeel van Driessen Makelaardij is blijven groeien. We maken, uiteraard op een nette manier, optimaal gebruikt van de krapte op de markt. Met onze persoonlijke touch, flexibele opstelling en goede bereikbaarheid zijn wij de perfecte partner voor iedereen die zijn woning wil verkopen.”

wonen
(Foto ter illustratie: indebuurt Nijmegen)

Snel reageren is een must

Ook voor kopers heeft Mario dit jaar goede resultaten weten te boeken. “Als het niet lukt om een woning te kopen, kan het helpen om een makelaar in te schakelen. De aankoopmakelaars van Driessen Makelaardij hebben een realtime uitwisselingssysteem. Daardoor ontvang je snel het actuele huizenaanbod in jouw regio en vis je niet achter het net. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk en onderhouden wij goede contacten met andere makelaars waardoor wij de kans op een succesvolle aankoop vergroten. Snel reageren is in de huidige markt echt een must.”

Vrijblijvend in gesprek met Driessen Makelaardij

Heb je koop- of verkoopplannen, dan is een goede voorbereiding onmisbaar. “Wij helpen je graag op weg om de mogelijkheden in kaart te brengen en gericht een goede keuze te maken. Een waardebepaling van je huidige woning is daarbij onmisbaar. Nodig ons bij je thuis uit voor een informatief gesprek in combinatie met een waardebepaling, of laat je bij ons op kantoor informeren over de mogelijkheden van
aankoopbegeleiding. Uiteraard is alles helemaal coronaproef: we zijn voorzien van een grote voorraad mondkapjes en handgel. Wie weet verhuis jij in 2021 wel naar je nieuwe droomhuis!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Driessen Makelaardij. Meer over Driessen Makelaardij ontdekken?

Driessen Makelaardij makelaars

Geopend09:00 - 20:00

Sint Annastraat 18, Nijmegen

Bekijk meer:makelaars

adv.