Lekker in de zon: deze huizen met tuin staan nu te koop in Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 23 maart 2019

Het wordt eindelijk lente! Tijd voor een kopje koffie of een glaasje wijn in de zon dus. En waar geniet je daar meer van dan in je eigen tuin? Wij vonden 5 toffe woningen in Nijmegen met een eigen tuin. 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Postweg

Foto: Funda.

Wauw! Van deze tuin aan de Postweg worden we wel even stil. Aan de tuin zit ook nog eens een woning van 108 vierkante meter vast, bestaande uit 6 kamers. Voor 334.500 euro is deze prachtige tuin van jou! Meer info vind je op Funda.nl.

van Heutszstraat

Foto: Funda

In deze mooie straat in Nijmegen Oost vinden we deze supermooie benedenwoning uit de jaren ’30. Dichtbij alle luxe van de stad zit je toch lekker relaxt in je eigen tuintje! Deze die-kamer-woning bestaat uit 80 vierkante meter. Voor 325.000 euro is ‘ie van jou! Meer info vind je op Funda.nl.

Lankforst

Foto: Funda

Deze gezellige woning in Lankforst heeft een tuin mét vijver! De woning kost 223.000 euro en beslaat 128 vierkante meter. De achtertuin is 75 vierkante meter groot, genoeg om lekker in te relaxen dus! Meer info vind je op Funda.nl.

Hofkersstraat

Foto: Funda

In de Hofkersstraat in Nijmegen Noord Staat dit huis te koop voor 225.000 euro. Het heeft veel lichtinval en een mooie tuin! Het woonoppervlak beslaat 90 vierkante meter, een ideale gezinswoning. Meer info vind je op Funda.nl.

Ananta Toerstraat

Foto: Funda

In Nijmegen Noord vinden we deze woning. Voor drie ton zit je hier ook in regenachtige tijden lekker droog! Deze eengezinswoning heeft 5 kamers en staat nu te koop. Meer informatie vind je op Funda.nl.

Lees ook:

Binnenkijken bij Laura en Michiel: ‘De inrichting was een flinke hap uit mijn spaarrekening’

Laura twijfelde geen moment waar ze met haar Tilburgse vriend Michiel wilde samenwonen: de Handelska...

Nijmeegse Kevin verhuisde naar Birmingham: ‘We komen zeker terug’

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar er zijn Nijmegenaren die naar het buitenland verhuizen. ...

Binnenkijken bij Fleur: ‘Ik ben wispelturig en speels: dat zie je terug in mijn huis’

Welkom in het kleine maar fijne 'mini-paleisje' van Fleur (28). Groot is haar studio niet, maar lekk...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.