Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je een makelaar in moet schakelen als je een huis wilt (ver)kopen

Aangeboden door Driessen Makelaardij 7 januari 2020

De huizenmarkt: er is al veel over gezegd en geschreven. We kunnen het ons zo voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ben jij van plan om binnenkort een huis te kopen of verkopen? Het is dan aan te raden om een makelaar in te schakelen. Mario van Driessen Makelaardij legt uit waarom.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kennis en ervaring

Team Driessen Makelaardij (Eigen foto)

Het grote voordeel van een makelaar is natuurlijk de kennis en kunde die hij of zij in huis heeft. “Een NVM makelaar van Driessen Makelaardij heeft uiteraard de juiste opleiding genoten, beschikt over de benodigde papieren en, wellicht het belangrijkst, heeft vele jaren ervaring. Omdat wij weten hoe het werkt kunnen wij garanderen dat je je woning optimaal verkoopt of de juiste ondersteuning krijgt bij de aankoop van een nieuwe woning. Heldere communicatie, ruime openingstijden en goede bereikbaarheid is waarmee wij ons onderscheiden.”

Groot en sterk netwerk

(Foto: Pixabay)

In de huidige huizenmarkt is snelheid één van de belangrijkste factoren. Een makelaar in Nijmegen is je vaak een stapje voor, mede dankzij een groot en sterk netwerk. “Wij onderhouden dagelijks ons netwerk en komen zo veel te weten: wellicht vernemen wij via-via wel dat er voor een zoeker een passende woning te koop gaat komen. Als verkoopmakelaar zetten wij daarnaast ons netwerk in om de beste koper te vinden. Daarbij zullen onze binnendienst medewerkers zorgen dat alles op rolletjes loopt om je zo compleet mogelijk te ontzorgen.”

De juiste tools

Wil je je woning snel verkopen? Dan is het slim om deze efficiënt en professioneel onder de aandacht te brengen. “Een makelaar weet wat belangrijk is en helpt je daarbij. Een professionele woningopname met hoge kwaliteit foto’s, video’s, een 360-tour en plattegronden zorgen voor een optimaal beeld van je woning. Bij Driessen Makelaardij gebruiken we daarbij niet alleen Funda, maar ook Driessenmakelaardij.nl en natuurlijk onze social media kanalen.”

In onderstaande video zie je meer over de aanpak van Driessen Makelaardij.

Belang van de bezichtiging

Beeld: ANP

Of je nu je huis gaat verkopen of juist een huis gaat kopen: één van de belangrijkste momenten is de bezichtiging. Een makelaar begrijpt dit als geen ander. “Wij halen alles uit een bezichtiging,” vertelt Mario. “Het begeleiden van de bezichtiging is een vak apart. De makelaars in Nijmegen van Driessen Makelaardij weten exact hoe zij zich moeten opstellen bij een bezichtiging en beseffen dat het belangrijk is dat elke kijker de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Alleen dan haal je het beste uit een koopkandidaat. Het begeleiden van een zoeker bij een bezichtiging als aankoopmakelaar is weer net even anders, maar draait ook om aandacht voor de opdrachtgever en oog voor details.”

Geen kat in de zak

Het pand van Driessen Makelaardij aan de Sint Annastraat (Eigen foto)

Nog een groot voordeel van de hulp van een makelaar inschakelen: je hebt achteraf geen gedoe. Mario: “Wij zorgen ervoor dat onze aankoopcliënten geen kat in de zak kopen en zoveel als mogelijk hun zoekwensen verzilveren. Gedoe achteraf zit niemand op te wachten, dus zorgen de makelaars van Driessen Makelaardij dat het gehele aan- en verkoopproces correct verloopt zonder nare verrassingen achteraf.”

Gratis waardebepaling

Ben jij nu ook van plan binnenkort een huis te gaan kopen en/of je huis te verkopen? Dan is het slim om de hulp van de makelaar in Nijmegen in te schakelen. Nieuwsgierig naar de aan- en verkoopbemiddeling van Driessen? Bel 024 360 7055 en maak een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling of bespreek je zoekwensen met de makelaars en laat je bijstaan in het koopproces.


Meer over Driessen Makelaardij ontdekken?

Driessen Makelaardij makelaars

Gesloten10:00 - 14:00

Sint Annastraat 18, Nijmegen

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Mario van Driessen Makelaardij vertelt je alles over de marktprijsontwikkeling in Nijmegen

Dat er weinig aanbod, maar veel vraag is naar woningen in Nijmegen, weet je als huizenzoeker maar al...

5 tips van de makelaar: zo maak je jouw huis verkoopklaar

Als je je huis wil verkopen is het natuurlijk belangrijk dat alles er piekfijn uitziet. Maar, hoe do...

Zo kom je erachter of dit een goed moment is om je huis te verkopen

De woningmarkt is de afgelopen jaren sterk in beweging geweest. Ook in Nijmegen is het gekkenhuis. G...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.