Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grote Boel in Nijmegen groeit maar door

Door Janneke van Bergen 22 mei 2017

Onze stad groeit maar door! Zo gaf wethouder Bert Velthuis vrijdag het startschot voor de bouw van het derde gedeelte van de wijk Grote Boel in Nijmegen-Oosterhout.

Wonen ten noorden van de Waalbrug is echt wél leuk, als je de verkoopcijfers moet geloven. Want in het project zijn op drie woningen na alle huizen al verkocht! Als de bouwvakkers hun deadline halen, zijn de eerste woningen uit dit project al eind dit jaar klaar. In mei 2018 moeten alle nieuwe bewoners de sleutel in hun bezit hebben.

NieuwNoord in Grote Boel

Volgende maand gaat trouwens de verkoop van de laatste fase van Grote Boel van start. Dit project heet NieuwNoord en is een bijzondere plek met rijwoningen, hoekwoningen en tweekappers. NieuwNoord is de laatste fase van de Grote Boel en zoals de plannenmakers het omschrijven: the best is saved voor last. De wijk ligt in het noordelijkste puntje van de Grote Boel, de woningen liggen voor een groot deel aan het water. Er staan 87 huizen op de planning. Schrijf je in voor een nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wonen in Nijmegen-West

Wil je toch liever aan de andere kant van de Waalbrug wonen? Dan is fase 10 van de hippe wijk Koningsdaal nog een optie. Deze nieuwbouwwijk is te vinden in Nijmegen-West.

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.