Deze 5 woningen in Nijmegen staan pas nét drie dagen te koop

Door Babs Bingen 9 maart 2019

Op zoek naar een nieuwe woning in Nijmegen? Deze woningen vonden we op Funda en staan pas nét drie dagen te koop. Kijk maar!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Houtlaan 149

In de Nijmeegse week Brakkenstein ligt deze royale halfvrijstaande woning te koop. Is het geen plaatje? Op het prijskaartje staat een bedrag van 495.000 euro. Check hier de details.

Oktaviastraat 13

Wil je graag in het upcoming Nijmegen-Noord wonen? Daar staat deze mooie woning te koop. Het woonoppervlakte bestaat uit 155 vierkante meter en er zit een fijne tuin én dakterras bij. Verder spieken doe je hier.

Voorstadslaan 50

Hier worden wij nou spontaan verliefd op. Een huis karakteristieke elementen maar een moderne touch. Enneh, alsof dat nog niet mooi genoeg is ligt het ook nog op loopafstand van de stad. Ideaal! Moet je wel eerst even 495.000 euro aftikken. Kijk hier verder.

Jezuïetenlaan 15

Is Nijmegen-Oost jouw favoriete wijk? Kijk dan even naar deze mooie twee-onder-één-kap. Het woonoppervlak is 180 vierkante meter en er zijn zeven kamers. Enneh, van de tuin word je denk ik ook vrolijk. Die zie je hier. Hebben? Start maar vast met sparen: 657.000 euro kost’ie.

Willem Schiffstraat 67

Het is wel duidelijk dat aan deze woning nog het één en ander gemoderniseerd moet worden, maar dan kan je het wel helemaal naar je zin maken. De woning heeft een royale tuin op het zuiden, een eigen oprit en een aangebouwde garage. En dat allemaal voor 650.000 euro. Katsjing.

Meer over wonen:

5x deze mooie woningen staan voor net geen miljoen te koop in Nijmegen-Oost

Huizenmarkt oh huizenmarkt, wat ben je toch ingewikkeld op dit moment. Ja, woningen zijn duur: ook i...

Binnenkijken bij Megan en Lynn: ‘Hondje Minki is hier de koning in huis’

Binnenkijken bij Lotte in Oost: “Ik ben doodsbang voor vogels, maar mijn hele huis hangt er vol mee”

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.