Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De laatste woningen in de Historische Tuin in Lent gaan in de verkoop en dit is wanneer

Aangeboden door BPD en KlokGroep 28 juli 2020

De woningmarkt in Nijmegen is nog niet eerder zo krap geweest. Er is veel meer vraag dan aanbod en er wordt meer wel dan niet over de vraagprijs heen geboden. Veel Nijmegenaren kunnen daarom ongewild geen woning kopen. Gelukkig hebben we goed nieuws: deze woningen op een superlocatie staan namelijk bijna koop.

Een groot deel van de woningen is al verkocht, maar de laatste woningen aan de buitenrand van Historische Tuin de Warmoes in Lent gaan per volgende week in de verkoop. Er staan zowel hoek- als tussenwoningen te koop. Beide type woningen kijken aan de achterzijde uit op de Historische Tuin. Dat is nog eens een uitzicht!

Kersentijd

Historische Tuin de Warmoes is het hart van deze groene wijk. Hier wordt al tientallen jaren groenten en fruit geweekt. Leuk weetje: traditioneel trokken Nijmegenaren zo’n honderd jaar geleden in de kersentijd de Waal over. Bij Historische Tuin de Warmoes mocht je namelijk voor drie stuivers zoveel kersen eten als je wilde! Als toekomstige bewoner van Historische tuin word je automatisch vriend van de Warmoes waardoor je jaarlijks verse producten uit de tuin ontvangt.

Keuken, badkamer, terras en looppad

In de nieuwe woonwijk staan kleurrijke bloesembomen, wadi’s en speelweides, allemaal op fietsafstand van het Nijmeegse stadscentrum. Er zijn nog dertien duurzame eengezinswoningen beschikbaar, allemaal comfortabel ingericht en compleet opgeleverd. Alle woningen zijn voorzien van een complete badkamer en keuken. Ook wordt je gloednieuwe woning opgeleverd met terras en looppad.

Verkoop start op 4 augustus

Op dinsdag 4 augustus om 17.00 uur gaan de laatste woningen in de Historische Tuin in de verkoop. Interesse om in deze groene nieuwe wijk te wonen? Meld je dan nu aan als belangstellende op de website!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BPD en KlokGroep. Meer over BPD en KlokGroep ontdekken?

BPD en KlokGroep bouwbedrijven

Bekijk meer:bouwbedrijven

adv.