Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijk nog snel even binnen bij dit Nijmeegse penthouse van 9 ton

Door Janneke van Bergen 12 juni 2017

Dit penthouse aan de Waalbandijk in Nijmegen stond nog geen drie weken op Funda en het was al (onder voorbehoud) verkocht. En heb je rond de 9 ton op de bank staan, dan snappen we ook waarom. Alleen al het uitzicht van één van de dakterrassen is flabbergasting. Kijk je even mee naar binnen?

Deze supergrote woning ligt aan de Waalbandijk in Nijmegen en is te vinden op de 14e verdieping. Het is nog te vinden op Funda, maar niet voor lang meer want het is verkocht onder voorbehoud. Voor deze superwoning vroeg de verkoper 905.000 euro.

Waalbandijk Nijmegen
Op de bovenste verdieping van deze woontoren aan de Waalbandijk is het penthouse te vinden. (Foto: Funda.nl)

Dit is de indeling van het Penthouse

plattegrond Penthouse
Een doorsnede van het ‘optrekje’ aan de Waalbandijk. (Foto: Funda.nl)

Het paleisje heeft een oppervlakte van ongeveer 260 vierkante meter en maar liefst twee dakterrassen van ieder 44 vierkante meter. Kies dus elke avond een ander uitzicht om je wijntje op te drinken.

In de gang, bereikbaar via keuken of televisiehoek, zijn aan de linkerkant 2 slaapkamers en een luxe badkamer te vinden, zo valt op Funda te lezen. Er is een masterbedroom en een luxe badkamer en-suite met ligbad, toilet, inloopdouche en badmeubel. En de koper van dit penthouse kan ’s ochtends meteen de buitenlucht opsnuiven want vanuit de twee slaapkamers zijn ook de dakterrassen bereikbaar.

Uitzicht over Nijmegen

penthouse nijmegen
Een van de uitzichten vanuit het penthouse. (Foto: Funda.nl)

Het penthouse heeft een 360 graden uitzicht. Tuur naar de Waal, stadsbrug de Oversteek of de oude vertrouwde Waalbrug. Geniet volop van het uitzicht over het centrum van Nijmegen, of oud-Nijmegen. Of check de wijde omgeving.
Natuurlijk wil je ook graag weten hoe dit penthouse ervan binnen uitziet. Indebuurt verzamelde daarom nog even wat foto’s voor je. (bron: Funda.nl)

 

 

 

 

adv.