7 x deze huizen en appartementen in Nijmegen staan pas net te huur

Door Thijs Stevens 4 december 2018

Een huis vinden in Nijmegen is een heel gedoe. Of je nu op zoek bent naar een koopwoning of een huurappartement, de concurrentie is enorm. Om je een beetje te helpen met het vinden van een huurwoning, vind je er hier zeven die pas nét online staan.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tolhuis

Bron: Pararius

Dit appartement ligt in de wijk Tolhuis. Behalve 65 vierkante meter woonruimte, heb je hier ook een kleine tuin. Bovendien kun je tegen een meerprijs gebruik maken van de schuur. (Huurprijs 710 excl.)

Groesbeekseweg

Bron: Pararius

Aan een van de meest populaire straten van Nijmegen, de Groesbeekseweg, ligt dit ruime huurhuis. De woning heeft drie slaapkamers, een zonnige tuin en een fraaie serre (zie foto). Je betaalt er alleen wel een stukje meer voor: huurprijs 1350 euro excl..

Gildekamp

Bron: Pararius

Altijd al aan het water willen wonen? De achtertuin van dit huurhuis ligt aan een sloot. Er zit zelfs een kleine, maar leuke aanlegsteiger aan de rand. Je kunt deze woning wel maar tot 5 juli 2019 huren. (Huurprijs 895 euro excl.)

Oude Molenweg

Bron: Pararius

Deze ruime huurwoning aan de Oude Molenweg ligt vlakbij het Radboud Ziekenhuis en de universiteit. De hoekwoning beschikt over een werkkamer, twee slaapkamers en een mooie tuin. (Huurprijs 1250 euro excl.)

Kruidenstraat

Bron: Pararius

Deze gloednieuwe woning vind je in Nijmegen Noord. De woning is ruim, is rustig gelegen en je bent er zo de stad uit. De enige maar? Je moet samen vrij veel verdienen om er te kunnen wonen. (Huurprijs 1050 euro excl.

Weezenhof

Bron: Pararius

Deze gezinswoning in de wijk Weezenhof heeft maar liefst 4 slaapkamers en een vernieuwde keuken. De prijs is ook nog eens relatief schappelijk, dus wij vragen ons af waarom-ie al zo lang te huur staat! (Huurprijs 876 euro excl.)

Wolfskuilseweg

Bron: Pararius

Deze ruime hoekwoning aan de Wolfskuilseweg in de Nijmeegse wijk Hees is vanaf 1 februari 2019 te huur. Wel maar voor 24 maanden, maar hé, wat daarna komt zie je dan wel weer. (Huurprijs 1264 euro excl.)

Liever kopen?

9 x betaalbare koopwoningen die pas nét te koop staan in Nijmegen

Je eigen woning in Nijmegen hebben, wie wil dat nou niet? Nou, de meeste mensen willen het in ieder ...

 

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.