Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Julia van WAAR Nijmegen: ‘Deze duurzame kerstcadeaus koop je met korting’

Aangeboden door WAAR Nijmegen 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR aan de Marikenstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Nijmegen iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Julia van der Mede (33) is eigenaresse van WAAR in Nijmegen. “WAAR is een duurzame cadeauwinkel. Koopgedrag heeft een enorme invloed op onze aarde, daarom willen wij ons steentje bijdragen met duurzaam verkregen producten. Als we het belangrijk vinden dat de planeet over honderd jaar nog steeds een mooie plek is, moeten we nu keuzes maken.”

Tekst gaat verder onder de foto.

WAAR
Julia in haar winkel in Nijmegen. (Eigen foto.)

Kerstpakketten en cadeau’s

Lokaal shoppen draagt bij aan een beter milieu. Daarom hebben de winkels van WAAR allemaal een eigen, lokale webshop. “In onze webshop vind je superleuke kerstpakketten, maar ook losse cadeau-items,” vertelt Julia. “Je kiest een cadeautje uit in onze webshop, zoals de populaire thermos Doppers of Marcel’s Green Soap. Wij versturen het pakket vanuit onze winkel in Nijmegen, of leggen het voor je klaar als je het liever ophaalt. Zo shop je dus wel online, maar ook lokaal. Dat is fijn voor het milieu en je steunt een lokale ondernemer in Nijmegen.”

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Nijmegen vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Waar
WAAR Nijmegen vind je in de Marikenstraat. (Eigen foto.)

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Nijmegen

En dat is nog niet alles, want ook Julia heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtNijmegen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR Nijmegen. Meer over WAAR Nijmegen ontdekken?

WAAR Nijmegen cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Marikenstraat 53, Nijmegen

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.