Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze mooie kinderkledingzaak in de Houtstraat stopt ermee

Door Babs Bingen 17 januari 2020

Na drie jaar met ontzettend veel plezier hun eigen kinderwinkel gerund te hebben, stoppen eigenaressen Sophie Janssen en Marsha Vos ermee. Met gemengde gevoelens bieden zij nu de GAEV junior store in de Houtstraat ter overname aan.

Sophie en Marsha begonnen in april 2017 hun eigen zaak, waar je mooie baby- en kinderkleding koopt, maar ook vele baby- en kinderaccessoires. In drie jaar tijd bouwden de dames een mooie zaak op, met een groot (vast) klantenbestand. De winkel loopt goed. Toch zoeken ze nu naar een nieuwe enthousiaste ondernemer die er met nét zoveel liefde een eigen zaak heeft.

Tijd voor familie

De eigenaressen schrijven ons: “Tot een aantal maanden geleden hebben wij de winkel met heel veel energie en plezier samen gerund. Helaas is er in de afgelopen maanden erg veel gebeurd in onze privélevens, waardoor wij gezamenlijk het besluit hebben genomen om de winkel ter overname aan te bieden, om er meer voor ons gezin en familie te kunnen zijn.”

(Foto: Indebuurt Nijmegen)
Sophie Janssen en Marsha Vos in hun zaak GAEV. (Foto: indebuurt Nijmegen)

Online verder winkelen

Toch doen Sophie en Marsha niet helemaal afstand van GAEV. “Het goede nieuws is: met de webshop gaan wij wel verder. Online kun je hoe dan ook blijven shoppen bij GAEV! Wel gaan we dan met een wat minder uitgebreid assortiment verder.” Dat betekent dat er leuke acties aankomen. Houd daarvoor de sociale mediakanalen van de zaak goed in de gaten.

Iets voor jou?

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe eigenaar, blijft GAEV gewoon nog open. Heb je interesse in het overnemen van de winkel, (een deel van) de collectie of de inventaris, neem dan even via contact met Sophie en Marsha op. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Meer nieuws over Nijmeegse ondernemers die stoppen:

Blommers bar

Onverwachts: Blommers aan de haven stopt en dit komt ervoor in de plaats

Onverwacht nieuws! Blommers aan de haven is nog maar tot 26 januari open. Ook al heeft eigenaar Bere...

Knus: dit kleine zaakje in Nijmegen kun jij nu overnemen

Ben jij toe aan iets nieuws en op zoek naar een mooie eigen winkel in Nijmegen? Dan is dit je kans. ...
Bierhoeder

Billy zoekt nieuwe Bierhoeder voor zijn speciaalbierenzaak in Nijmegen

Ondernemende bierliefhebber opgelet! Billy Engels, eigenaar van speciaalbierenzaak De Bierhoeder in ...

adv.