Alaaf! Hier scoor je de origineelste én leukste outfits voor carnaval

Aangeboden door Feestartikelenshop.com

Ben jij de dagen al aan het aftellen? Het is bijna weer tijd voor het leukste feest van het jaar: carnaval! Natuurlijk wil jij er piekfijn uitzien. Daarvoor ben je bij feestartikelenshop.com aan het juiste adres. In de winkel in Arnhem ben je meer dan welkom om een toffe outfit te scoren. Als je niet in de buurt woont, kun je gebruik maken van de webshop.

Zaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari worden veel steden weer gevuld met hossende feestgangers in geweldige verkleedpakken. Gezellig! Of je nu gaat voor een klassieke outfit, zoals een verpleger of voor een nieuwe Netflix-hit, zoals de outfit van Wednesday: feestartikelenshop.com heeft het allemaal! Ruimte genoeg: na meer vijftig jaar aan de Koningstraat zijn ze verhuisd naar een supergrote winkel van 600 vierkante meter in het midden van het centrum in de Mariënburgstraat.

Groot aanbod

Er is dus niet alleen een webshop, maar ook een winkel met een groot assortiment. Ze verkopen hier zowel kleding als accessoires. De medewerkers geven je graag advies en denken met je mee. Er zijn bijvoorbeeld ook schminkexperts om je te adviseren. Extra fijn: in de winkel kun jij het pak of die ene jas echt passen. Zo weet je dus meteen of je de goede maat te pakken hebt en of deze outfit het beste bij je past.

Lees verder onder de foto >

Passen, passen en nog eens passen | Foto: Feestartikelenshop.com

Trends

Ga jij voor een échte classic of ga jij mee met de trend? Wat is dat dan eigenlijk dit jaar? Jasper, Marketing Manager, vertelt: “Pakken uit bekende Netflix-series komen weer voorbij. Denk bijvoorbeeld aan Wednesday, maar ook Peaky Blinders– en La Casa de Papel-pakken blijven erg gewild.”

“Daarnaast zien we dat mensen gaan voor kwaliteit”, vervolgt Jasper. “Deze pakken kunnen iets duurder zijn, maar ze gaan ook langer mee. Je hebt er dus langer plezier van.”

Klassiekers

Is er een dokter in de zaal? Doktersjassen, zusterpakjes én pilotenpakken: ook de beroepsoutfits blijven razend populair. “Deze pakken zijn tijdloos en daarmee zit je dus altijd goed. Hetzelfde geldt voor foute trainingspakken of Charleston-kostuums. We hebben daarvoor ook veel bijpassende accessoires om jouw outfit af te maken.”

Lees verder onder de foto >

Alle rekken door | Foto: Feestartikelenshop.com

Favorieten

Zoveel mensen, zoveel wensen en dat geldt natuurlijk ook voor de carnavalskostuums. Waar gaan de experts dan eigenlijk voor? Robin, Managing Director, vertelt: “Ik vind de kostuums van Peaky Blinders écht wel heel mooi en het is van goede kwaliteit. Je kunt de outfit ook echt stylen met toffe accessoires.” Jasper maakt een andere keuze: “De carnavalsjassen zijn echt supermooi, dus daar ga ik voor dit jaar voor!”

Ze geven je nog een tip: “Als je graag iets origineels wil, kun je in de winkel ook met kledingstukken en attributen je eigen outfit samenstellen.” Zo kom je dus geen dubbelganger tegen!

Onmisbaar

Nu we het toch over tips hebben: wat is er nu écht onmisbaar tijdens carnaval? Hoe maak je je carnavalservaring beter? “Een heuptasje is heel handig om bij je te hebben. Je betaalt bij de bar met muntjes, dus zo kun je ze makkelijk bewaren en niet kwijtraken. En vergeet de vingerloze handschoenen niet: fijn voor de kou en zo kun je je drankje goed vasthouden!”

Lees verder onder de foto >

Zie jij jouw favoriet al hangen? | Foto: Feestartikelenshop.com

Kom langs!

Ben jij benieuwd geworden naar deze toffe feestwinkel mét groot assortiment? Logisch! Breng dan snel een bezoek aan de winkel in Arnhem. Speciaal voor de carnaval worden er twee extra koopavonden georganiseerd op 9 en 16 februari! Eén ding is zeker: je slaagt er voor een unieke of bijzondere outfit!

Feestartikelenshop.com

Marienburgstraat 5, 6811 CS Arnhem

Nu geopend

Meer informatie

Feestartikelenshop.com

Marienburgstraat 5, 6811 CS Arnhem

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Winkelen

Ga naar “Pasen 2023 in Nijmegen: dit zijn de aangepaste openingstijden van supermarkten”

Pasen 2023 in Nijmegen: dit zijn de aangepaste openingstijden van supermarkten

openingstijden supermarkten pasen nijmegen
Ga naar “‘Oude’ broden voor maar 25 cent: hier in Nijmegen scoor je ze”

‘Oude’ broden voor maar 25 cent: hier in Nijmegen scoor je ze

Ga naar “5 redenen waarom iedereen in Nijmegen deze e-bike wil”

5 redenen waarom iedereen in Nijmegen deze e-bike wil

Aangeboden door Sparta

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Belavi Balkonzonnescherm € 49,99”

Belavi Balkonzonnescherm € 49,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 2 april 2023
Ga naar “Alle AH Verse pasta en pastasauzen* van € 4,78 voor € 2,39”

Alle AH Verse pasta en pastasauzen* van € 4,78 voor € 2,39

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 2 april 2023
Ga naar “Alle Parodontax en Sensodyne* van € 11,10 voor € 5,55”

Alle Parodontax en Sensodyne* van € 11,10 voor € 5,55

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 2 april 2023
Ga naar “Alle Honig mixen en soepen* van € 3,98 voor € 1,99”

Alle Honig mixen en soepen* van € 3,98 voor € 1,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 2 april 2023

Agenda

Ga naar “Festival Trek”

Festival Trek

 • Van 10 mei t/m 10 sep
Ga naar “Zomerconcert – Nijmeegs Studentenorkest CMC”

Zomerconcert – Nijmeegs Studentenorkest CMC

 • 8 juni 2023
2-20221213-Nijmeegs-Studentenorkest-CMC-De-Notenkraker-287812-20221213-Nijmeegs-Studentenorkest-CMC-De-Notenkraker-28781
Ga naar “Record Store Day”

Record Store Day

 • 22 april 2023
Record Store DayRecord Store Day