150 vacatures open: de Vierdaagsefeesten hebben een flink tekort aan personeel

Door Sophie van den Boogaard 12 juli 2018

We willen natuurlijk allemaal het liefst feesten tijdens de Vierdaagse, maar er moet ook gewerkt worden. Niet iedereen is daarvoor te porren zo blijkt: de Vierdaagsefeesten hebben op dit moment 150 man personeel tekort lezen we in De Gelderlander

150 vacatures

Teddy Vrijmoet, directeur van de Vierdaagsefeesten, vertelt aan De Gelderlander dat er een tekort is aan alles. Er zijn onder andere te weinig horecamedewerkers, verkeersregelaars, beveiligers, crowd-informers en collectanten voor de zonnepanelen. “Ik kan zonder problemen 150 mensen kwijt. We zijn nu alles aan het mobiliseren. We bellen vrienden en andere beveiligingsbedrijven.” vertelt Teddy.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden om te werken tijdens de Vierdaagsefeesten? Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van Vierdaagsefeesten. Vertel wat je graag zou willen doen en wanneer je beschikbaar bent. Wil je liever helpen als vrijwilliger om een bijdrage te leveren aan het zonnepark? Mail dan naar [email protected]. Samen maken we de feesten tot een succes!

Meer over

Vierdaagse

adv.