Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yoga in Nijmegen: 9 x fijne yogascholen in het centrum

Door Babs Bingen 26 februari 2018

Aan de yoga in Nijmegen: op veel plekken in het centrum van het. Op zoek naar een fijne yogaschool? Wij maakten in een lijstje met plekken waar je fijne yogalessen kunt volgen!

Pagina 2/9
⟵ swipe swipe ⟶

Bhalu

Bhalu
Foto: Facebookpagina Bhalu

Houd je meer van ontspannende yoga of ben je meer sportief en op zoek naar een actievere yogavorm? Bij Bhalu worden maar liefst negen soorten yogalessen gegeven: voor ieder wat wils dus. Voor vijf euro volg je een proefles naar keuze. Er wordt hier gewerkt met een rittenkaart waardoor je bijvoorbeeld elke dag weer een ander soort les probeert.
Even geen zin in yoga? Je kunt in de woonkamer van Bhalu ook lekker rustig van biologische lunchgerechten genieten.


Meer over Bhalu ontdekken?

Bhalu koffiebars

Geopend08:00 - 17:00

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Meraki Yoga

Meraki Yoga
Foto: Meraki Yoga

Je kunt terecht bij Meraki Yoga voor verschillende lessen, van een energizing flow tot een rustgevende restorative. Deze yogavormen die hier gegeven worden zijn: Vinyasa Flow, Power Vinyasa Flow, Restorative Yoga en Hatha Vinyasa. Een proefles kost hier vijf euro. Vergeet van tevoren even niet een plekje bij jouw favoriete les te reserveren.


Meer over Meraki Yoga ontdekken?

Meraki Yoga yoga

Op aanvraag

Ganzenheuvel 15, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Bikram Yoga Nijmegen

Bikram yoga Nijmegen
Foto: Bikram yoga Nijmegen

Houd jij er wel van om je in een heerlijk warme ruimte in allerlei posities te bewegen? Dan zit je bij Bikram Yoga Nijmegen goed. Hier wordt Bikram Yoga, Core Yoga, Yin Yoga en Vinyasa Yoga gegeven in een ruimte van minimaal 30 graden Celsius. Als beginner kun je het beste voor Bikram of Yin Yoga gaan. Heb je al wat meer ervaring, probeer dat ook eens de lessen Core of Vinyasa Yoga.
Beginners uit Nijmegen kunnen zich hier aanmelden voor de intro-aanbieding. Dan kun je 14 dagen yoga uitproberen voor maar 20 euro!


Meer over Bikram Yoga Nijmegen ontdekken?

Bikram Yoga Nijmegen yoga

Geopend09:30 - 18:15

Gerard Noodtstraat 40, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

YogaPoint

YogaPoint Nijmegen
YogaPoint in Nijmegen.

Bij YogaPoint Nijmegen gaat elke dag om 6.00 uur de deur al open voor de eerste yogales. Je kunt er dan terecht voor Mysore Ashtanga. In deze les doe je een vaste energieke serie houdingen die elkaar vlot opvolgen. Tegenwoordig wordt yoga in het populaire groepsles format aangeboden, maar traditioneel gaat dit anders en oefen je in je eigen tempo. 


Meer over YogaPoint Nijmegen ontdekken?

YogaPoint Nijmegen yoga

Geopend07:00 - 21:30

Van Welderenstraat 29, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Bodhi Yogashala

Bodhi Yogashala
Foto: Facebookpagina met Lisanne

Na bijna 3 jaar onder de naam ‘Yoga met Lisanne’ gewerkt te hebben, is de naam van deze yogaschool veranderd in Bodhi Yogashala. De huiskamer is nog niet helemaal af, maar in het nieuwe pand aan de Bloemerstraat worden al wel lessen gegeven. Door verschillende docenten worden er verschillende soorten yogalessen gegeven, maar ook pilates en mindfulness meditatie. Naast deelname aan de groepslessen kun je hier ook voor individuele begeleiding of massages terecht.


Meer over Bodhi Yogashala ontdekken?

Bodhi Yogashala yoga

Geopend06:00 - 20:15

Bloemerstraat 71, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

SADHANA, Iyvengar Yoga Nijmegen

Sadhana
Yogadocente Jackie van Dorresteijn van SADHANA. (Foto: Facebookpagina Iyengar Yoga Nijmegen Nederland)

Jackie van Dorresteijn van SADHANA is gecertificeerd Iyengar Yoga docente en aangesloten bij de Iyengar Yoga Vereniging Nederland. Zij geeft Iyengar yogalessen. Deze lessen worden in principe in opdracht gegeven. Daarnaast zijn er op dinsdag- en donderdagavond groepslessen.


Meer over SADHANA, Iyengar Yoga Nijmegen ontdekken?

SADHANA, Iyengar Yoga Nijmegen Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Bekijk meer:Permanent gesloten

Yoga Kula

Yoga Kula
Foto: Facebookpagina Yoga Kula

Bij Yoga Kula worden actieve Hatha yogalessen op een kleinschalige en persoonlijke manier gegeven. Dynamische Hatha yoga is een complete vorm van yoga waarbij het lichaam actief in beweging wordt gezet maar waarbij ook de nodige aandacht is voor bewustwording, ontspanning en meditatie. Of je nu jong, oud, een beginner of gevorderde bent: voor iedereen zijn worden er lessen aangeboden.


Meer over Yoga Kula ontdekken?

Yoga Kula yoga

Gesloten09:00 - 10:15

Bottelstraat 1 G, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Urban Yoga

Urban Yoga Nijmegen
Foto: Facebookpagina Doris Lilienweiss Yoga

Bij yogaschool Urban Yoga Nijmegen verzorgt Doris Lilienweiss moderne, open mindend Jai Ma yogalessen. Er zijn verschillende soorten lessen voor verschillende doelgroepen: beginnelingen, bevorderen en zwangere vrouwen. De lessen kunnen hier in zowel het Engels als het Nederlands gegeven worden.


Meer over Urban Yoga Nijmegen ontdekken?

Urban Yoga Nijmegen yoga

Vandaag gesloten

Lage Markt 32, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Zen.nl

Zen.nl Nijmegen
Foto: Facebookpagina Zen.nl Nijmegen

Is yoga niet helemaal jouw ding maar ben je wel geïnteresseerd in hoe je meer tot rust kunt komen? Bij Zen.nl Nijmegen worden zenmeditatie-trainingen gegeven op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Deze lesmethode past bij actieve mensen die op zoek zijn naar meer balans en verdieping.
Handig: om kennis te maken met zenmeditatie worden er gratis workshops van twee uur gegeven, zodat je zelf kunt ervaren of het iets voor jou is.


Meer over Zen.nl Nijmegen ontdekken?

Zen.nl Nijmegen sportcentra

Geopend09:00 - 21:00

Lage Markt 5A, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra
Pagina 2/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.