Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op vakantie bij Nijmegen: hier leer je zeilen in zes dagen tijd

Aangeboden door Bij Ceulemans 1 augustus 2020

Ga je dit jaar niet op vakantie en ben je wel op zoek naar iets leuks om te ondernemen met het gezin of met vrienden? Dan hebben wij goed nieuws, want Bij Ceulemans biedt superleuke zeilcursussen aan!

Zes dagen zeilen

Wie in september lekker op het water wil vertoeven zonder ver te reizen heeft geluk. Je kunt bij Bij Ceulemans namelijk zes dagen spenderen aan het water, op een zeilboot! Van 30 augustus tot en met 4 oktober ga je zes zondagen achter elkaar het water op. De lesdagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Tussendoor geniet je van een gezellige lunch. De zesdaagse cursus is geschikt voor kinderen vanaf twaalf jaar.

Gezinslessen

Lijkt het jou heel leuk om een zeilcursus te volgen maar heb je geen zes zondagen de tijd? Gelukkig zijn er nog meer opties! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een dag zeilen met het hele gezin. In één boot is plek voor maximaal vier gezinsleden. De zeilcursus start om 10.00 uur en om 17.00 uur stap je weer aan wal. Tussendoor ga je natuurlijk wel even lunchen in de prachtige groene omgeving. Een heerlijke dag uit in de buurt dus!

(Foto: Bij Ceulemans)

Sportief op het water

Of je nou in je eentje wil leren zeilen of samen met het hele gezin: bij Bij Ceulemans kan het allemaal. Er kunnen per boot maximaal vier cursisten en één instructeur mee, dus ook met je kids of je vrienden is dit een superleuke activiteit. Aan het einde van de cursus krijg je een officieel zeildiploma!

Inschrijven doe je hier

Ben jij enthousiast geworden en wil je jezelf uitdagen om te leren zeilen? Inschrijven doe je nu via de website van Bij Ceulemans. Wij wensen je alvast superveel plezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bij Ceulemans. Meer over Bij Ceulemans ontdekken?

Bij Ceulemans sport en bewegen

GeopendHele dag

Kerkeveld 10, Beers

Bekijk meer:sport en bewegen

Lees ook:

Bij Ceulemans

5 x doen tijdens een dag aan het water bij Bij Ceulemans

Het is weer lente en wat doen we dan liever dan lekker aan het water zijn? Voor wie denkt daarvoor n...

 

adv.