Het is Wereld Yoga Dag: hier in Nijmegen volg je yogalessen

Door Babs Bingen 21 juni 2018

Het is vandaag Wereld Yoga Dag. In het centrum van Nijmegen zijn er genoeg plekken waar je verschillende soorten yogalessen kan volgen. Dus hup hup, die mat op! Hier in Nijmegen kan het.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bhalu

Bhalu
(Foto: Facebookpagina Bhalu)

Houd je meer van ontspannende yoga of ben je meer sportief en op zoek naar een actievere yogavorm? Bij Bhalu worden verschillende soorten yogalessen gegeven: voor ieder wat wils dus. Voor vijf euro volg je een proefles naar keuze. Er wordt hier gewerkt met een rittenkaart waardoor je bijvoorbeeld elke dag weer een ander soort les probeert.
Even geen zin in yoga? Je kunt in de woonkamer van Bhalu ook lekker rustig van biologische lunchgerechten genieten.

Bhalu koffiebars

Nu gesloten08:00 - 20:00

Bloemerstraat 95, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars

Meraki Yoga

Meraki Yoga
(Foto: Meraki Yoga)

Je kunt terecht bij Meraki Yoga voor verschillende lessen, van een energizing flow tot een rustgevende restorative. Deze yogavormen die hier gegeven worden zijn: Vinyasa Flow, Power Vinyasa Flow, Restorative Yoga en Hatha Vinyasa. Een proefles kost hier vijf euro. Vergeet van tevoren even niet een plekje bij jouw favoriete les te reserveren.

Meraki Yoga yoga

Nu gesloten09:00 - 18:00

Ganzenheuvel 15, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Bikram Yoga Nijmegen

Bikram yoga Nijmegen
(Foto: Bikram yoga Nijmegen)

Houd jij er wel van om je in een heerlijk warme ruimte in allerlei posities te bewegen? Dan zit je bij Bikram Yoga Nijmegen goed. Hier wordt Bikram Yoga, Core Yoga, Yin Yoga en Vinyasa Yoga gegeven in een ruimte van minimaal 30 graden Celsius. Als beginner kun je het beste voor Bikram of Yin Yoga gaan. Heb je al wat meer ervaring, probeer dat ook eens de lessen Core of Vinyasa Yoga.

Bikram Yoga Nijmegen yoga

Nu gesloten09:30 - 20:00

Gerard Noodtstraat 40, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

YogaPoint

YogaPoint Nijmegen
(YogaPoint in Nijmegen)

Bij YogaPoint Nijmegen gaat elke dag om 6.00 uur de deur al open voor de eerste yogales. Je kunt er dan terecht voor Mysore Ashtanga. In deze les doe je een vaste energieke serie houdingen die elkaar vlot opvolgen. Tegenwoordig wordt yoga in het populaire groepsles format aangeboden, maar traditioneel gaat dit anders en oefen je in je eigen tempo. 

YogaPoint Nijmegen yoga

Nu gesloten06:00 - 21:30

Van Welderenstraat 29, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Bodhi Yogashala

Bodhi Yogashala
(Foto: Facebookpagina met Lisanne)

Na bijna 3 jaar onder de naam ‘Yoga met Lisanne’ gewerkt te hebben, is de naam van deze yogaschool veranderd in Bodhi Yogashala. Door verschillende docenten worden er verschillende soorten yogalessen gegeven, maar ook pilates en mindfulness meditatie. Naast deelname aan de groepslessen kun je hier ook voor individuele begeleiding of massages terecht.

Bodhi Yogashala yoga

Nu gesloten17:15 - 21:15

Bloemerstraat 71, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

SADHANA, Iyvengar Yoga Nijmegen

Sadhana
Yogadocente Jackie van Dorresteijn van SADHANA. (Foto: Facebookpagina Iyengar Yoga Nijmegen Nederland)

Jackie van Dorresteijn van SADHANA is gecertificeerd Iyengar Yoga docente en aangesloten bij de Iyengar Yoga Vereniging Nederland. Zij geeft Iyengar yogalessen. Deze lessen worden in principe in opdracht gegeven. Daarnaast zijn er op dinsdag- en donderdagavond groepslessen.

SADHANA, Iyengar Yoga Nijmegen yoga

Nu gesloten19:30 - 21:00

Bekijk meer:yoga

Yoga Kula

Yoga Kula
(Foto: Facebookpagina Yoga Kula)

Bij Yoga Kula worden actieve Hatha yogalessen op een kleinschalige en persoonlijke manier gegeven. Dynamische Hatha yoga is een complete vorm van yoga waarbij het lichaam actief in beweging wordt gezet maar waarbij ook de nodige aandacht is voor bewustwording, ontspanning en meditatie. Of je nu jong, oud, een beginner of gevorderde bent: voor iedereen zijn worden er lessen aangeboden.

Yoga Kula yoga

Nu gesloten20:00 - 21:15

Bottelstraat 1 G, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Urban Yoga

Urban Yoga Nijmegen
Foto: Facebookpagina Doris Lilienweiss Yoga

Bij yogaschool Urban Yoga Nijmegen verzorgt Doris Lilienweiss moderne, open mindend Jai Ma yogalessen. Er zijn verschillende soorten lessen voor verschillende doelgroepen: beginnelingen, bevorderen en zwangere vrouwen. De lessen kunnen hier in zowel het Engels als het Nederlands gegeven worden.

Urban Yoga Nijmegen yoga

Nu gesloten18:30 - 21:45

Lage Markt 32, Nijmegen

Bekijk meer:yoga

Zen.nl

Zen.nl Nijmegen
Foto: Facebookpagina Zen.nl Nijmegen

Is yoga niet helemaal jouw ding maar ben je wel geïnteresseerd in hoe je meer tot rust kunt komen? Bij Zen.nl Nijmegen worden zenmeditatie-trainingen gegeven op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Deze lesmethode past bij actieve mensen die op zoek zijn naar meer balans en verdieping.
Handig: om kennis te maken met zenmeditatie worden er gratis workshops van twee uur gegeven, zodat je zelf kunt ervaren of het iets voor jou is.

Zen.nl Nijmegen sportcentra

Nu gesloten09:00 - 21:00

Lage Markt 5A, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport

adv.