Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grijp je kans! Kathmandu verdwijnt uit de binnenstad en heeft flinke uitverkoop

Aangeboden door Kathmandu Outdoor & Travel 4 augustus 2020

Hoofdlampjes, gasbranders, slaapmatten: bij Kathmandu Outdoor & Travel in Nijmegen vind je alles op het gebied van buitensport. Mét flinke korting want de buitensportspeciaalzaak verdwijnt eind augustus uit de binnenstad. 

Kathmandu heeft een gigantisch assortiment: van wandelbroeken tot zakmessen en van tafellampen tot reisstekkers. Niet alleen voor buitensporters en reislustigen, maar voor iedereen die te porren is voor avontuur in binnen- én buitenland. “Kathmandu biedt kwalitatief hoogstaande buitensportproducten met een passend advies voor elk avontuur”, vertelt storemanager Francis.

Kathmandu
Francis in de bergen met haar hond. (Eigen foto)

Grenzeloos avontuurlijk

Daar is geen woord van gelogen: ze is een buitensporter in hart en nieren. “Ik trek graag met mijn hond en tent de bergen in. Daar kan ik je alles over vertellen. Alle werknemers zijn in minimaal één tak van buitensport gespecialiseerd. Dat is onze kracht: we weten precies wie we moeten raadplegen.”

Zelfs nu de vakanties dit jaar voor veel avonturiers in het water vallen, weten de medewerkers wel raad. “Het motto van Kathmandu is grenzeloos avontuurlijk. Vakantie in Nederland is ook hartstikke leuk.”

(Tekst gaat onder de foto’s verder)

Kathmandu staat voor grenzeloos avontuur. (Bron: Kathmandu Outdoor & Travel)
De buitensportspeciaalzaak is ook gevestigd in Amsterdam en Utrecht. (Bron: Kathmandu Outdoor & Travel)
Buitensportspeciaalzaak in Nijmegen sluit 22 augustus. (Bron: Kathmandu Outdoor & Travel)

Wol in de zomer

Ze schudt direct een paar tips uit haar mouw voor een avontuurlijke vakantie op eigen bodem. “Kleding van merinowol is perfect voor op reis. Dat hoef je nauwelijks te wassen. Het is anti-bacterieel dat ervoor zorgt dat er geen geurtjes in de stof trekken. Zelfs niet als het héél warm is.”

Een andere tip is een hangmat van het merk Ticket to the Moon. “Deze hangmatten zijn gemaakt van parachutestof en zijn daardoor superlicht en makkelijk opvouwbaar.” De hangmatten zijn niet alleen ideaal als mobiele slaapplaats, maar ook voor thuis. “Lekker loungen in de tuin. Ze zijn in allerlei kleuren beschikbaar. Het is dé cadeautip van deze zomer, zeker nu we massaal het avontuur in eigen tuin opzoeken.”

Fjällräven en Dopper

Naast Ticket to the Moon zijn er nog een aantal hardlopers in de Nijmeegse buitensportspeciaalzaak, waaronder Fjällräven en Dopper. “Een klassieke rugzak voor school, werk en op reis. Je ziet ze veel op straat. Vooral in combinatie met een thermosfles van Dopper, die steken ze aan de zijkant van de tas. De tassen zijn hip en functioneel.”

Op al deze en andere merken krijg je tot en met 22 augustus flinke korting in het filiaal in Nijmegen. “De korting loopt op tot zeventig procent”, verduidelijkt storemanager Francis, “maar wacht niet te lang want de spoeling wordt dunner en dunner!”

Dol op Kathmandu? De zaken in Amsterdam en Utrecht blijven wel open. Of check de webshop, die is 24/7 open!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kathmandu Outdoor & Travel. Meer over Kathmandu Outdoor & Travel ontdekken?

Kathmandu Outdoor & Travel speciaalzaken

Vandaag gesloten

Hessenberg 10, Nijmegen

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.