5x leuke en aparte sporten die je in Nijmegen doet

Door Babs Bingen 12 maart 2018

Ben je de sportschool even zat maar wil je wel fit blijven? Nijmegen heeft natuurlijk méér te bieden dan fitness. Ken jij deze keileuke en aparte sporten al?

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boulderen

Posted by Grip Boulderhal on Thursday, 15 December 2016

Op zoek naar een alternatief voor de sportschool? Dan is de spectaculaire klimsport Boulderen misschien iets voor jou. Dat is het oplossen van klimpuzzels (‘problemen’ of ‘boulders’) met behulp van kracht, techniek, lenigheid en coördinatie maar vooral ook inzicht en denkwerk. En het leuke is dat je dit bij de GRIP Boulderhal in Nijmegen  zonder cursus het gewoon kan gaan proberen! Er zijn genoeg makkelijke klimpuzzels waar je na een korte (gratis) uitleg direct je tanden in kunt zetten. Je hebt er geen uitrusting of klimpartner bij nodig.

GRIP Boulderhal sportscholen

Nu gesloten14:00 - 23:00

Kamerlingh Onnesstraat 35, Nijmegen

Bekijk meer:sportscholen

Bossaball

Bossaball
Foto: Facebookpagina Bossaball Student Connection Nijmegen

Een springkussen, een trampoline, een volleybalnet én een bal: dat heb je allemaal nodig voor bossaball. Bossaball is een aparte combinatie van volleybal, voetbal en turnen. Je speelt het spel op een speciaal opblaasbaar bossaballveld. Dat kan zowel buiten als binnen. Lijkt dat jou wel wat? Bij het Radboud Sportcentrum kun je dit (ook als beginner) tijdens een ticketuur proberen!

Radboud Sportcentrum sportscholen

Nu gesloten07:00 - 23:30

Heyendaalseweg 141, Nijmegen

Bekijk meer:sportscholen

Kizomba

Posted by Passion With Flow on Friday, 23 June 2017

Ben jij wel soepel in de heupen en waag je graag een dansje? Bij de Angolese dans Kizomba staat de connectie met jouw danspartner centraal. Er wordt op een romantische en sensuele manier bewogen: het is de bedoeling dat je samen als één beweegt. Bij de Nijmeegse dansschool Passion With Flow kun je deze dans leren.

Passion With Flow dansscholen

Nu gesloten19:00 - 22:00

Elzenstraat 4, Nijmegen

Bekijk meer:dansscholen

Aquajoggen

Huh? Lekker joggen zonder met je voeten de grond aan te raken? Jawel, dat kan: in het water! En wel met aquajoggen. Ideaal als je een echte waterrat bent en ook je lichaam fit wil houden. Proberen? In het Sportfondsenbad in Nijmegen worden groepslessen gegeven waar je aan mee kunt doen.

Sportfondsenbad Nijmegen-West zwembaden

Nu gesloten07:00 - 18:00

Planetenstraat 65, Nijmegen

Bekijk meer:zwembaden

Jumpen

Bij Bounz aan de Waalbanddijk vind je een heus trampolineparadijs. Ben je de sportschool even zat? Ga hier dan een uurtje vrij springen! Vergeet hiervoor niet even te reserveren. Kun je geen genoeg krijgen van deze sport? Probeer dan één van de trainingen die bij Bounz worden aangeboden om je trampolineskills te verbeteren én lekker fit te blijven.

Bounz sportcentra

Nu gesloten13:00 - 18:00

Waalbandijk 20c, Nijmegen

Bekijk meer:sportcentra

Welke gekke sport doe jij?

Sport
Foto ter illustratie (Foto: Unsplash)

Ben jij de beoefenaar van een aparte sport? Wij zijn benieuwd wat voor leuke, nog niet zo bekende sporten je in Nijmegen nog meer doet. Laat het ons weten!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport